To ni ušlo niti njenemu nekdanjemu partnerju, raperju Seanu Combsu, s katerim sta se sestajala pred skorajda dvema desetletjema.

Ob njeni objavi fotografije na družbenem omrežju Instagram, s katero je obeležila deveti dan desetdnevnega izziva brez ogljikovih hidratov in sladkorja in za katero je požela skoraj tri milijone všečkov svojih sledilcev, je namreč pripisal: »O, moj bog«, zraven pa dodal še všeček s srčki v očeh.

Oglasil pa se je tudi njen zdajšnji fant, upokojeni bejzbolist Alex Rodriguez. Ta je posnetek pospremil z besedami »Sem pa res srečko« ter s simboli srček, bejzbolska žoga in kljukica.

Jennifer in Alex sta namreč prejšnji teden napovedala, da se bosta lotila desetdnevnega izziva brez ogljikovih hidratov in sladkorja, k temu pa sta pozvala tudi svoje oboževalce in nekatere znane osebe, med njimi tudi voditelja jutranje oddaje Today Show Carsona Dalyja, ki pa se ni ravno izkazal – brez ogljikovih hidratov in sladkorja mu namreč ni uspelo zdržati niti en dan. Koliko pa bi jih vam?