Nova pesem

Jelena Rozga je v solzah! Jokala je tudi njena ekipa

nn
31. 1. 2019, 15.31
Posodobljeno: 31. 1. 2019, 15.31
Deli članek:

Nova pesem Jelene Rozga razkriva čustveno plat ene največjih zvezd Balkana.

Petar Vilovic
Jelena ni mogla skriti solza.

Splitčanka je prejšnjem spotu navduševala z gibčnostjo, tokrat pa gledalcem na obraz pričara solze. Pesem je napisala Emina Jahovic, Jelena pa je v pesmi našla sebe in postavila nov standard za balade.

»Ta pesem ima zame posebna čustva, vidim pa tudi, da jo tako doživljajo vsi okoli mene. Redke so pesmi, ki vam, dokler jo pojete, v trebuhu ustvarjajo občutek, kot da si v lasti pesmi. Ker je tako močna, čista in surova. Pesem Moje prolječe mi je zelo težko odpeti, ampak mi tudi nikoli ni bilo lažje, ker prvič čutim, da je to moja pesem. Teče mi po žilah. Tokrat nisem predstavila pesmi, predstavljam svoje srce,« čustev ni mogla skriti Jelena, ki je pesem Moje prolječe posvetila vsem ženskam, ki so preživele ljubezen, bolečino, srečo in žalost.

Petar Vilovic
Rozga pravi, da je ta pesem res njena.

Videospot ni nič manj dramatičen od samega besedila čustvene pesmi.

»V spotu res jokam, pesem me tako prevzame, da enostavno ne potrebujem igrati ničesar. Mislim, da ljudje občutijo to iskrenost in na lastne oči sem videla, kako se moja ekipa joka. Spot je tako kot pesem, čudovit ampak zelo žalosten,« je še povedala Jelena.

Petar Vilovic
Raznežena Jelena Rozga v novi skladbi Moje prolječe