maščevanje

Sestra Samantha je Meghan napovedala vojno

Nejc Simšič
31. 1. 2019, 20.30
Deli članek:

54-letna Samantha Markle je šokirala svetovno javnost, ko je napovedala še drugi del knjige z naslovom V senci vojvodinje. Prva bo izšla aprila, druga junija, obljublja pa sočne podrobnosti o svoji slavni polsestri.

Profimedia
Meghan se na napoved obeh knjig še ni odzvala in se verjetno tudi ne bo.

Potem ko je »zlobna« polsestra Meghan Markle, 54-letna Samantha, napovedala izid prve knjige prav ob rojstvu novega princa, je zdaj napovedala še drugo knjigo.

Prvotni naslov Samanthine knjige je bil Dnevnik sestre vsiljive princese, nato naj bi ga spremenili v Zgodba dveh sester, zdaj pa se bo, kot kaže, glasil: V senci vojvodinje. Samantha je napovedala, da naj bi knjiga izšla prav v dneh, ko bo Meghan rodila prvega otroka, zdaj pa je svetu obelodanila, da bo le dva meseca po izidu prve knjige izšel še drugi del: V senci vojvodinje 2. »Ne morem si pomagati, da ne bi povedala – izdala bom kar dve knjigi, saj je toliko sočnih podrobnosti o Meghan, da ne boste mogli verjeti prebranemu!« je zapisala na družbenih omrežjih. Ob tem se vsi sprašujejo, kako lahko 17 let starejša polsestra, ki je vse življenje živela ločeno od Meghan, pozna vse njene skrivnosti ...

Profimedia
Fotografija polsester Samanthe in Meghan pred leti.

NAPOVEDALA VOJNO SESTRI

Potem ko Meghan lani svoje polsestre ni želela sprejeti na britanskem dvoru, ji je Samantha po tiho napovedala vojno. »Še kako sem tvoja sestra, pa če to hočeš ali ne. Kar pripravi se, sestrica moja!« je naznanila avtorica knjig o vojvodinji Susseški in dodala: »Ljudje takoj sklepajo najslabše! Že takoj na začetku sem povedala, da bo knjiga lepa in dobra. Dejstvo pa je, da resnice ne bo možno zatreti.« Kako se je na zadnji napad zlobne polsestre odzvala Meghan, še ni znano, a se ve, da temu ne posveča preveč pozornosti, saj verjame, da je njena polsestra neprištevna, in je zato tudi ne šteje med svoje družinske člane. Očitno bo svet moral počakati na izid prve knjige, prav v času rojstva novega člana britanske kraljeve družine.