Tamara in Renato

Slavni parček iz Ljubezni po domače sporočil: poroka bo poleti!

V.M.
1. 2. 2019, 06.58
Deli članek:

Slavni parček iz oddaje Ljubezen po domače je že zdrsnil v poročna oblačila, saj sta javnosti pokazala, kako jima pristojita slavnostni obleki. Zdaj sta sporočila tudi, kdaj bo poroka.

Foto Bout
Zaročenca se veselita sanjskega dne, ko si bosta obljubila večno zvestobo.

Čeprav oddaja Ljubezen po domače ni prinesla prave ljubezni med Vesno Šošterič in Mihom Rebernakom, je bila pa toliko bolj usodna za drug parček.

Foto Borut
Svojo ljubezen bosta poleti kronala s poroko.

V romantičnem šovu sta se spoznala tudi Tamara in Renato, ki sta kljub vzponom in padcem ostala skupaj kot par ter prišla do točke, ko je Renato svojo drago Tamaro zaprosil za roko. Zdaj pa je prikupni parček javnosti in oboževalcem sporočil, da se bo njuna sanjska poroka zgodila letos poleti.

Poročni kotiček
Bodoča ženin in nevesta.

Pred dnevi sta se celo pojavila v poročnih oblekah, v katerih sta bila videti prelepo. Zlasti Tamara je ob tem požela obilico komplimentov, v preprosti beli obleki je bila namreč videti kot iz pravljice. Temnolaski je tudi sicer najbolj všeč klasičen kroj, ki ni ne preveč oprijet ne preširok. »Ko oblečeš poročno obleko, te obdajo res posebni občutki. Tega se ne da opisati,« je Tamara pojasnila za Pop TV in ob tem razkrila, da bi se rada poročila še to poletje. Načrtujeta poroko na znanem slovenskem gradu, všeč jima je tudi misel na kočijo, sicer pa glede poroke nimata posebnih želja. No, vsaj Renato ne, njemu je namreč pomembno le to, da bo njun dan takšen, kakršnega si želi njegova srčna izbranka.