Materinska vloga

Sanja Grohar objavila prvo skupno družinsko fotografijo

T.P.
31. 1. 2019, 20.15
Deli članek:

Pevka in modna oblikovalka je pred leti s takratnim fantom, zdaj pa že možem in očetom njunega sina Nicolaia, Matejem Kovičem, zapustila Slovenijo in odšla srečo iskat v London.

Instagram
Matej je posnel pristen družinski potret.

Na Otoku se je Sanja Grohar že dodobra udomačila, kar je zelo dobro razvidno tudi iz njenih objav na družbenih omrežjih.

Na njih prevladujejo obdelani posnetki, na katerih Sanja na različnih krajih pozira v raznoraznih oblačilnih kombinacijah, kar je za modno blogerko povsem običajno.

Zvezdnica je sicer nedavno v instagram zgodbi sledilcem na srce položila, naj jih ne zavedejo na blogu objavljene fotografije, ki kažejo neko popolno, idealistično podobo, saj je resnica nekoliko drugačna. V nadaljevanju je nato pojasnila, da je tudi sama povsem običajna mama in da je denimo tudi njej po porodu ostal trebušček.

Da je tudi brez filtrov, obdelav in ličil videti fantastično, je dokazala z objavo pristne družinske fotografije. V ogledalu v dnevni sobi jo je posnel Matej, pri tem pa je objel ženo, ki je v naročju držala njunega sinka.

Mlada mamica je sicer nad novim družinskim članom čisto navdušena, malčka pa se kar ne more nagledati.