Spet skupaj

Med Manco in Isaacom diši po strastni ljubezni

N.S.
3. 2. 2019, 18.03
Deli članek:

Po uspehu, ki sta ga v slovenski zabavni glasbi s strmo rastočimi ogledi dobri dve leti dosegla Manca Špik in Isaac Palma v enem največjih ljubezenskih duetov vseh časov, sta pevca pred praznikom zaljubljenih spet združila moči.

Neo Visuals
Manca in Isaac sta se znašla v ljubezenski zgodbi, ki napoveduje ljubezenski hit te pomladi.

Prva skupna pesem Mance Špik in Isaaca Palme je že zdavnaj presegla magično mejo petih milijonov ogledov in tako dosegla svojevrsten rekord.

Dobri dve leti po prvi zgodbi o uspehu pa se Manca in Isaac vračata z novo pesmijo Po tebi mi diši ljubezen, ki bo zaznamovala letošnje valentinovo. »Duet z Isaacom se je ponovil, ker so ljudje tako hoteli! Ko sem včasih na svojih družbenih omrežjih vprašala, s kom si želijo, da bi ponovno posnela duet, so bili moji oboževalci enoglasni: z Isaacom. Ta ideja se je tako meni kot moji ekipi več časa motala po glavi. Ponoviti duet, ki je prinesel velik uspeh, v kombinaciji, ki so jo ljudje sprejeli, je na neki način nepričakovano, po drugi strani pa bi lahko rekli: zakaj bi iskal novega zmagovalnega konja, če lahko zajahaš preverjenega,« je povedala Manca.

Tudi Isaac se veseli dueta: »Potem ko sem slišal pesem in prebral besedilo, o ljubezni, ki se ne stara, je bila odločitev zelo preprosta – velik ja! Ideja je padla ravno v obdobju, ko sem bil v Argentini konec leta, in po žalostni izgubi, ki sem jo doživel, je bila pesem o tem, kako ljubezen nikoli ne mine in da je vedno prisotna, prava zgodba za nekaj pozitivnega v novem letu.«