Prva skupna pesem Mance Špik in Isaaca Palme je že zdavnaj presegla magično mejo petih milijonov ogledov in tako dosegla svojevrsten rekord.

Dobri dve leti po prvi zgodbi o uspehu pa se Manca in Isaac vračata z novo pesmijo Po tebi mi diši ljubezen, ki bo zaznamovala letošnje valentinovo. »Duet z Isaacom se je ponovil, ker so ljudje tako hoteli! Ko sem včasih na svojih družbenih omrežjih vprašala, s kom si želijo, da bi ponovno posnela duet, so bili moji oboževalci enoglasni: z Isaacom. Ta ideja se je tako meni kot moji ekipi več časa motala po glavi. Ponoviti duet, ki je prinesel velik uspeh, v kombinaciji, ki so jo ljudje sprejeli, je na neki način nepričakovano, po drugi strani pa bi lahko rekli: zakaj bi iskal novega zmagovalnega konja, če lahko zajahaš preverjenega,« je povedala Manca.

Tudi Isaac se veseli dueta: »Potem ko sem slišal pesem in prebral besedilo, o ljubezni, ki se ne stara, je bila odločitev zelo preprosta – velik ja! Ideja je padla ravno v obdobju, ko sem bil v Argentini konec leta, in po žalostni izgubi, ki sem jo doživel, je bila pesem o tem, kako ljubezen nikoli ne mine in da je vedno prisotna, prava zgodba za nekaj pozitivnega v novem letu.«