Osupnila

Šok: kanadske pevke je sama kost in koža

T.P.
30. 1. 2019, 20.15
Deli članek:

Celine je z obiskom na pariškem tednu mode mnogim vzela sapo. Po smrti svojega ljubljenega moža in menedžerja Reneja Angelila, ki je zaradi raka na grlu umrl pred tremi leti, je namreč drastično shujšala.

Profimedia
Dionova je drastično shujšala.

Pevka Celine Dion je bila sicer vedno vitka, zdaj pa je videti prav shirana. S svojo koščeno podobo je požela ogromno kritik, oboževalci pa so se začeli spraševati, ali je z njo vse v redu.

Veliko pozornosti pa je v mestu ljubezni vzbudila tudi s svojim 16 let mlajšim spremljevalcem, španskim plesalcem Pepejem Munozom, ki je ob njej na vsakem koraku. Petdesetletnica je za časnik The Sun zanj dejala, da je njen najboljši prijatelj, ki skrbi tudi za to, da je v najboljši možni formi. »Takoj sva se ujela. Sva najboljša prijatelja. Seveda se objemava, se drživa za roke in hodiva ven – in ljudje zato mislijo, da sva par. A nisva,« je pevka dejala za omenjeni časnik.

Profimedia
Celine in Pepe sta si zelo blizu.

Petdesetletnica je spregovorila tudi o svojih treh otrocih – 18-letnem Reneju-Charlesu in osemletnih dvojčkih Eddyju in Nelsonu. »Ne morem verjeti, da ima moj najstarejši sin že 18 let. Tako zelo sem ponosna nanj. Tako zelo atletski je, dekleta bodo počasi začela trkati na vrata. A to je normalno. To je del življenja. Vem pa, da nanj iz nebes pazi oče in mu pošilja dobro energijo. Povedala sem mu tudi, da bom vedno tu zanj.« 

O možu, ki ga je spoznala pri 12 letih in je bil prvi, ki ga je (čez leta) poljubila ter bila intimna z njim, pa je dejala še: »Poročila sem se z najboljšim človekom na svetu. Vem, da počiva v miru. Ves čas ga vidim v očeh svojih otrok. Menim pa, da sem trenutno v najboljšem obdobju svojega življenja. Želim uživati v vsakem trenutku. Zdi se mi, kot da bi dobila nov veter v hrbet. Zares se imam dobro.« To ji verjetno privoščimo vsi, saj za njo zadnja leta niso bila ravno rožnata. V istem tednu, ko je zaradi bolezni izgubila ljubljenega moža, je namreč preminil tudi njen brat, s katerim sta bila zelo povezana.