Jacqueline Bracamontes

Zvezdnica telenovel danes mati petih otrok

T.P.
29. 1. 2019, 20.04
Deli članek:

Mehiška igralka Jacqueline Bracamontes, ki smo jo pri nas lahko spremljali v žajfnicah Spopad strasti, Rubi, S cukrčkom do sreče in Čarovnija ljubezni, se je po slednji odločila zasebno življenje postaviti v prvi plan.

Profimedia
Zvezdnici se porodi sploh ne poznajo.

To sicer ne pomeni, da je Jacqueline Bracamontes povsem izginila z malih zaslonov, se pa zdaj na njih pojavlja v vlogi voditeljice in epizodnih likov v serijah, ki niso tako časovno zahtevne.

In to ji kot materi – zdaj že petih otrok – veliko bolj ustreza.

Pri prvem porodu 29. marca 2013 sicer ni šlo brez zapletov. Z deklico Jacqueline je bilo na srečo vse v redu, njen bratec pa je ob rojstvu umrl. A to zvezdnice in njenega moža Martina Fuentesa ni odvrnilo od njunih načrtih o veliki družini. Že leto pozneje, devetega julija, je Jacqueline rodila hčerkico Carolino, 15. julija 2016 deklico Renato, decembra lani pa še dvojčici Paulo in Emilio.

Instagram
Jacqueline Bracamontes in Martin Fuentes s hčerkami.

Porodi na zvezdničinem telesu niso pustili nobenih vidnih posledic. Mesec dni po zadnjem porodu je tako za dogodek Natpe, na katerem televizijska hiša Telemundo predstavlja svoje projekte za tekoče leto, z lahkoto oblekla črno oprijeto kratko obleko in s svojo podobo požela nemalo pozornosti.

Sedemčlanska družinica je nedavno pozirala tudi za mehiško izdajo revije Hola!, zvezdnica pa je z oboževalci na družbenih omrežjih delila tudi nekaj fotografij s snemanja za omenjeno revijo.