Žurerka

FOTO: Dame in gospodje, to je plesoča vojvodinja!

N.S.
25. 1. 2019, 21.15
Deli članek:

71-letna vojvodinja Cornwallska Camilla, soproga bodočega kralja, britanskega princa Charlesa, je dokazala, da še ni za staro šaro, saj se je zavrtela na plesišču kot divja najstnica in požela val navdušenja.

arhiv JCBC
Tako se je leta 2013 zavrtela z zvezdnikom Brendanom Colom, ki je bil zaradi tega odpuščen, saj je kršil kraljevi protokol.

Da je Camilla Parker strastna ljubiteljica plesa, je dokazala že večkrat, zdaj pa je svoj status »plešoče vojvodinje« le še utrdila.

Ni skrivnost, da vojvodinja Cornwallska obožuje ples in se zavrti na plesišču vsakič, ko je za to priložnost, in vsi pravijo, da ji gredo plesni koraki odlično od rok oziroma, bolje rečeno, od nog.

arhiv JCBC
Takoj ko je zaslišala glasbo, je prijela gospoda za roko in nemudoma zaplesala na plesišču.

Pred dnevi je 71-letna Camilla obiskala židovski dom upokojencev, kjer so jo toplo sprejeli, in čeprav je bil namen obiska ozaveščanje o pobiranju odpadkov kot družbeno odgovornem delu, seveda ni šlo brez plesnih korakov.

arhiv JCBC
Ne skriva, da v plesu neizmerno uživa.

»V sklopu dogodka so stanovalci centra in prostovoljci zaplesali na plesišču, kjer se jim je nemudoma pridružila tudi vojvodinja, ki je dokazala, da 'obvlada'. Prav zato se je je prijel vzdevek 'plešoča vojvodinja', saj v plesu dejansko uživa, kar se ji vidi že na zunaj,« je povedala ena od udeleženk, medtem ko je eden od stanovalcev doma priznal: »Kar ne morem verjeti, da se to dogaja. Tako sem vzhičen, da danes zagotovo ne bom mogel zaspati. (smeh) Sicer pa ni nič nenavadnega, da je Camilla zaplesala, saj vsi vedo, da obožuje ples, pred leti pa je bila celo gostja najbolj gledanega šova Strictly Come Dancing (britanske različice šova Zvezde plešejo).«

arhiv JCBC
Vsakič, ko je priložnost, z veseljem zapleše!