Hajdi korošec Jazbinšek

Otroška zvezdnica je dopolnila 40 let

T.P.
25. 1. 2019, 21.40
Deli članek:

Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je v devetdesetih letih s svojimi navihanimi pesmicami žela simpatije tako med mladimi kot med starejšimi, je danes odrasla ženska, uspešna podjetnica, žena in mamica.

Facebook
Hajdi so za rojstni dan v španskem lokalu presenetili s tortico in ji zapeli Vse najboljše.

Nedavno pa je prestopila še en mejnik – dopolnila je namreč 40 let.

Osebni jubilej je Hajdi obeležila v Valencii, kamor se je podala s svojim možem in poslovnim partnerjem Urbanom Jazbinškom ter sinovoma Dantejem in Evanom.

Facebook
Hajdi z možem Urbanom ter sinovoma Dantejem in Evanom.

Ob vstopu v peto desetletje se je »oglasila« tudi na družbenih omrežjih. Pod posnetkom s sladico v kozarčku in s prižgano svečko pa je zapisala naslednje: »Se spomnite, ko ste mislili, da so ljudje pri 40-ih stari? Mhm ... ni dolgo nazaj, ko sem sama mislila isto ... ampak veste, kaj? Danes sem dopolnila 40 let. Počutim se, kot da je to resnično moje obdobje ... ravno dovolj izkušenj, da nisem več začetnik, ravno dovolj razumna, da vem, koliko še ne vem, in ravno dovolj močna in ustvarjalno razpoložena, da verjamem v svojo zgodbo, ki jo navdihujeta iskrenost in pristnost. In to je vedno prava pot ... vse ostalo so 'bližnjice', ki nimajo obstanka. Zato je moj nasvet pri rosnih 40-ih, da ne glumite, ne pretvarjajte se ... bodite to, kar ste ... tisti ljudje, ki jim tako želite ugajati, bodo slej kot prej spregledali masko in odšli ... tisti, ki pa jim boste pokazali svoj pravi obraz in bodo ostali, no, to so ljudje, ki jih je vredno ohraniti v svoji bližini. Ne bo jih veliko, bodo pa za vedno. Današnji dan sem preživela v živalskem vrtu z mojimi dragimi ljubko-tečnimi otroci in mojim sarkastično-prikupnim možem. Lepše res ne bi moglo biti in za piko na i so mi v lokalčku prinesli tortico in zapeli Vse najboljše ... Več res ne potrebujem ... to je to! Iskrena hvala vsem za lepe želje, teh namreč nikoli ni dovolj. Zato jih delite povsod in kamorkoli greste ... svet bo veliko lepši.«

arhiv Svet24
Tako je bila videti v devetdesetih letih, ko je prepevala uspešnico Naš kuža.

Čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu.