Ibrahim Celikkol

Turški lepotec se je odločil za spremembo

T.P.
25. 1. 2019, 20.47
Deli članek:

Šestintridesetletni igralec, ki ga predvsem slovenske gledalke poznajo po vlogi Ferhata v seriji Lepotica in zver, je na družbenih omrežjih presenetil z novim videzom.

POP TV
Ibrahim Çelikkol v vlogi Ferhata.

Obril si je lase, pustil pa si je rasti brado in brke.

Spremembo videza mu je narekovala nova vloga. Potem ko je lani zaključil snemanje serije, je namreč dobil nov igralski izziv – v novi akcijski seriji Muhtesem Ikili (Spektakularni dvojec) upodablja glavni lik Merta Barco.

Instagram
Igralec v vlogi Merta Barce.

Posnetek s snemanja serije je delil tudi z oboževalci na družbenih omrežjih, zanj pa požel mešane odzive. Nekateri so bili namreč nad njegovo novo podobo navdušeni, drugim pa bil bolj všeč takšen, kot je v seriji Lepotica in zver.

Svoje sledilce pa je osrečil še z redko fotografijo iz zasebnega življenja, na kateri mu družbo dela njegov štirinožni ljubljenček. Zanimivo je, da sta tako İbrahim kot njegov lik Ferhat v seriji Lepotica in zver velika ljubitelja psov, druži pa ju tudi to, da sta oba našla srečo v ljubezni. Fehrat v Asli, İbrahim pa – po letanju s cveta na cvet – v arhitektki Mihre Mutlu, ki ji je leta 2017 obljubil tudi večno zvestobo.

Instagram
Çelikkol s svojim ljubljenčkom.