RAZKRIVAMO

Seks nasveti od A do Ž z Miletom in Bychkovo

N.S.
26. 1. 2019, 08.00
Deli članek:

Na oder priljubljenega mengeškega gledališča prihaja nova bombastična komedija, v kateri boste zardevali, se od srca nasmejali in izboljšali svoj zakon ... ali pa dobili novega ljubimca!

Profimedia
Nadiya Bychkova se bo preizkusila še kot igralka.

Špasna direktorica Urša Alič obljublja razsvetljenje – boljši seks in več smeha! »To ni le sanjska obljuba, to je nova predrzna komedija! Smešna in zelo poučna predstava Seks nasveti od A do Ž je že več kot pet let najbolj optimistična gledališka komedija, ki je na mah osvojila Broadway in Las Vegas, zdaj pa ta bestseler premierno prihaja k nam, v Slovenijo,« je povedala Aličeva in razložila, da je predstava Seks nasveti fantastična komedija za pare, »solo« večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s sodelavci, sprostitve po »šihtu« ...

Promo foto
Marko Miladinović - Mile, ki ga poznamo iz filmov, gledališča in serije Dragi sosedje, ki bo igral geja.

Znana so zvezdniška imena
Popularnost komedije ni naključje, saj je napisana po super uspešni knjižni predlogi, istoimenskem bestselerju, ki je bil preveden že v 17 jezikov in natisnjen v več kot 50 državah po svetu. Knjiga je že dobila status kultnega pop fenomena, pojavlja pa se tudi v filmih in TV-serijah. Romantična komedija, v kateri nobena téma o seksu ni tabu. Najbolje pri tem pa je, da odlični nasveti prihajajo neposredno »od pravega vira« – geja! Novo komedijo bo režirala Nina Kleflin, ki se je podpisala že pod režijo nadvse uspešne Menopavze, glavno vlogo bo imel Marko Miladinović - Mile, ki ga poznamo iz filmov, gledališča in serije Dragi sosedje, ki bo igral geja, lepotico bo igrala svetovna plesna prvakinja Nadiya Bychkova, mačo hišnika pa igralec Primož Vrhovec. In že ta tri imena obetajo zabavo, kot je še ni bilo.

Matej Nahtigal
Igralec Primož Vrhovec.