Spomini

FOTO: Skrivnostna Janica Kostelić se je oglasila prvič po porodu

R.T.
25. 1. 2019, 10.05
Posodobljeno: 25. 1. 2019, 10.52
Deli članek:

Oskar je z mamo odšel domov nekaj dni po porodu, Janica pa se je v ranih jutranjih urah izmuznila iz bolnišnice, da bi se izognila radovednim medijem.

Bobo
Janica Kostelić

Nekdanja smučarka zvezda Janica Kostelić uživa v prvih tednih materinstva. Na novega leta dan je postala mamica dečka Oskarja, ki ga je rodila s carskim rezom v Petrovi bolnišnici. 

Oskar je z mamo odšel domov nekaj dni po porodu, Janica pa se je v ranih jutranjih urah izmuznila iz bolnišnice, da bi se izognila radovednim medijem. Družina je menda navdušena nad malim Oskarjem, najbolj vesela pa sta sinova njenega brata Ivice Kostelića, saj sta z Oskarjem dobila novega prijatelja za igro. No, na to bosta sicer morala še malo počakati ... 

Janica, ki je bila že v času nosečnosti zelo skrivnostna in je nosečnost skrivala pred mediji, tudi po porodu še ni objavila fotografije sinčka. Očitno pa podoživlja svoje otroštvo. Na twitterju je fotografijo iz svojega otroštva, natančneje iz leta 1985, ko sta z bratom Ivico sedela na sankah na Sljemenu in jedla jabolko. Janica je v opisu fotografije zapisala: "Sama zdrava hrana".