VELIKA ČAST

Meghan je stopila v bran: »Noro, s čim vse se obremenjujejo nekateri ljudje«

N.S.
24. 1. 2019, 20.33
Deli članek:

Najvplivnejša ženska v svetu mode, urednica ameriške revije Vogue, Anna Wintour, se je postavila na stran britanske vojvodinje Meghan Markle, ki se zadnje čase spopada s slabimi modnimi kritikami.

Profimedia
Meghan na dvoru očitajo, da vstaja prezgodaj in pošilja preveč SMS-sporočil.

Potem ko so zlivali gnojnico na modni stil vojvodinje Sussekške Meghan Markle, se je zdaj oglasila še slovita Anna Wintour, ki o Meghan govori v samih presežnikih.

Urednica modne biblije je namreč priznala, da je modni stil Meghan Markle neverjetno navdihujoč. »Lahko govorijo, kar želijo, a dejstvo je, da je prečudovita. Ima moj blagoslov, da še naprej blesti v modnem stilu, ki ga ima, ker je popoln,« je povedala 69-letna Anna Wintour.

Smeji se očitkom

Anno Wintour so še vprašali glede očitkov, da se na dvoru pritožujejo nad Meghan, ker vstaja prezgodaj. »Prebrala sem, da se osebje na dvoru pritožuje nad njenim zgodnjim vstajanjem, saj vstaja pred peto uro zjutraj. Je pač pravo kalifornijsko dekle, ki vstane zgodaj, naredi jogo in meditira. Kaj je s tem narobe? Lepo vas prosim!« je povedala Anna, ki je komentirala tudi očitke nekaterih, da Meghan pošilja preveč SMS-sporočil. »Noro, s čim vse se obremenjujejo nekateri ljudje. Seveda pošilja SMS-sporočila, kaj pa pričakujejo, da bo sporočila pošiljala prek poštnih golobov? To je absurdno. Zbudite se, živimo v 21. stoletju!« je ostro povedala Anna Wintour, ki je dodala, da prav Meghan navdihuje številne ženske po vsem svetu.

Profimedia
Vojvodinja Meghan je dobila pohvalo od urednice modne biblije sveta, Anne Wintour.