Tea Mederal Gams

Voditeljica prisega na naravni videz

T.P.
24. 1. 2019, 21.36
Deli članek:

Lea Mederal Gams zelo rada raziskuje svet in tudi našo domovino.

TV3
Lea je raje v družbi kot sama, zato na samotnem otoku nikakor ne bi zdržala.

Lea svoje potepe pridno snema s kamero in jih nato prek vlogov deli s svojimi sledilci.

Da je plastika res zelo velik ekološki problem, se je na lastne oči prepričala v Vietnamu, kamor se je podala z možem Miho. »Ko sva bila z Miho v Vietnamu, sva odšla na samotno plažo, ki pa je bila polna smeti,« se je spominjala Lea, ki se trudi čim manj onesnaževati okolje. »Vrečke uporabljam večkrat, če le imam možnost, grem v trgovino s svojo vrečko. Pridno tudi ločujem odpadke in zbiram plastične zamaške za družine v stiski,« je povedala voditeljica.

TV3
Lea je Ranka Babića v okviru oddaje Potep z Leo odpeljala na Sabotin ...

Lea tudi ni potratna. Kupuje le tisto, kar res potrebuje, muhe enodnevnice je ne zanimajo. »Sem zelo netipična ženska in ne kupujem vsega samo zato, ker je moderno. Uporabljam kreme in mazilo za ustnice, ne maram pa umetnih trepalnic, ustnic ali umetnih prsi,« je dejala voditeljica, ki jo v kratkem čaka potovanje v Španijo, česar se že zelo veseli, hkrati pa jo ob tem prevevajo slabi spomini. »Tokrat bom odkrivala jug Španije. Vse bom zabeležila tudi s kamero in opisala v vlogu. V svojih vlogih ne želim prikazati samo lepot neke dežele, ampak tudi realnost. Opisala sem že svoje zdravstvene in prebavne težave, ki so me pestile, da ne bodo ljudje mislili, da je vse tako idealno. Upam, da me v Španiji ne bodo okradli, saj so mi zadnjič ukradli telefon,« je še razkrila Lea.

TV3
… z Jasno Kuljaj pa sta šli na Nanos.

Gospodinjska opravila

Lea in Miha imata nekatera gospodinjska opravila razdeljena, nekatera pa opravljata skupaj. Ker Miha ne mara čistiti kopalnice, je to njeno delo, on pa največkrat pomiva tla. Skupaj obešata in zlagata perilo, pri čemer se včasih igrata tudi kakšno igrico, da ni tako dolgočasno. Največkrat iščeta pare nogavic in tisti, ki jih prej najde, je zmagovalec.