Srbski folk zvezdnik

Pevca ob abrahamu osrečila vnukinja

T.P.
23. 1. 2019, 21.15
Deli članek:

Aca si lepšega darila, kot ga je dobil ob svojem 50. rojstnem dnevu, ne bi mogel želeti.

Facebook
Pevec s hčerko Viktorijo in vnukinjo Minjo

Njegova hčerka Miljana je namreč v letu, ko je srečal abrahama, povila hčerko Minjo, s tem pa mu je dala še eno življenjsko vlogo.

Leta 2003 so zvezdnika v okviru policijske operacije Sablja aretirali in obsodili na štiri mesece zaporne kazni zaradi nedovoljene posesti orožja, težave pa je imel tudi z odvisnostjo od kockanja in drog. 3. februarja 2009 so ga v Beogradu dvakrat ustrelili, ko je na parkirišču v Gandijevi ulici vstopal v avtomobil. Ranjenega v desno stegno, izven smrtne nevarnosti, so ga odpeljali v klinični center. Storilcev in motiva za streljanje niso našli.  

Aca je po napornem urniku zdaj končno našel čas za slavje s svojimi bližnjimi, na praznovanje pa je seveda prišla tudi najmlajša družinska članica.

Nekaj utrinkov s praznovanja rojstnega dne je Aca delil tudi na družbenih omrežjih Instagram in Facebook, sodeč po posnetkih, pa mu je malčica povsem ukradla srce.

Nova vloga je pevca po lastnih besedah prisilila, da obrne nov list v življenju in na stvari pogleda na drugačen način. O tem, ali ga je bolj osrečilo očetovstvo ali dedovstvo, pa je za srbski časnik Kurir dejal naslednje: »Najprej, mislim, da si tisti, ki govorijo, da so se ob rojstvu sina ali hčerke, oziroma ko so dobili vnuka, počutili ne vem kako že, izmišljujejo. Daleč od tega, da nisem čustven, ampak jaz sem imel pri vseh isti občutek. Počutil sem se prelepo. Resnično ne morem rangirati, kdaj so bili moji občutki najmočnejši. Vem, da je bilo vsakokrat prelepo – tako takrat, ko sem dobil otroke, kot zdaj, ko se je rodila moja prva vnukinja.« Aca ima sicer poleg Miljane še hčerko Viktorijo ter sinova Andreja in Lazarja, tako da so možnosti, da se bo še kdaj počutil prelepo, zelo velike.