16 let mlajši

FOTO: Je tri leta po moževi smrti spet zaljubljena?

R.T.
23. 1. 2019, 12.05
Posodobljeno: 23. 1. 2019, 12.15
Deli članek:

Priljubljena pevka Celine Dion je pred tremi leti izgubila dolgoletnega partnerja v osebnem in poklicnem življenju, Renéja Angélilija. Zdi pa se, da se nekaj plete med njo in njenim plesalcem.

Profimedia
Fotografija, ki je postala hit na družbenih omrežjih.

Ali je 50-letna Celine Dion znova zaljubljena? In to v 16 let mlajšega plesalca in ilustratorja Pepeja Muñoza. Kdo ve. Odgovor na to vprašanje vesta le Celine in Pepe, ki pa zaenkrat molčita, medtem ko so svet obšle fotografije njunega druženja na modni reviji priznanega modnega oblikovalca Alexandra Vauthierja na pariškem tednu visoke mode. 

Celine in Pepe sta na revijo prišla skupaj in se ves čas nista ločila drug od drugega. Izmenjala sta si tudi nekaj dotikov, Celine je večkrat pustila položeno dlan na Pepejevem kolenu, 34-letnik pa je pevki pomagal namestiti globok dekolte, v katerem je prišla na revijo. Hit na družbenih omrežjih pa je fotografija, na kateri je Celine prikupno prijela namrščen Pepejev obraz. Manjkal je le poljub ... 

Profimedia
Celine Dion in Pepe.

Sicer pa so se govorice o razmerju med Celine in Pepejem pojavile že pred leti, vendar sta jih oba zanikala in sta zatrdila, da sta samo "zelo dobra prijatelja".

Profimedia
Celine Dion in Pepe sta bila nerazdružljiva.

Profimedia
Celine Dion in Pepe.