LAKOTA

Košarkarski zvezdnik Zoran Dragić je osupnil italijanske gostince

N.S.
24. 1. 2019, 06.45
Deli članek:

Košarkarja Zoran Dragić in Hrvoje Perić - Pero sta si pred dnevi zvečer zaželela pice. In to takšne, ki niti malo ni podobna tistim običajne velikosti.

Arhiv
Zoran Dragić je dokazal, da mu niti en meter dolga pica ne predstavlja težave, da je ne bi pojedel.

Slovenski košarkarski as Zoran Dragić je vedno pripravljen na »štos« in v znani piceriji ni bilo nič drugače. Da bi se košarkarska zvezdnika in dobra prijatelja Zoran Dragić in Hrvoje Perić lahko do sitega najedla, sta se tako odpravila v znano italijansko picerijo Da Pino, kjer so jima pripravili meter dolgo jed, ki se je raztezala po celotni dolžini mize. Fantoma je gurmanski podvig seveda uspel, čeprav natakar ni verjel, da bosta pojedla vse. Utrinek z začetka in konca prehranjevanja pa sta košarkarja objavila tudi na družbenem omrežju.

Instagram
Zabavni foto dokaz, da sta fanta pojedla celo pico.

Ob tem sta spletnim prijateljem razkrila, da jima je natakar poskušal prijazno pojasniti, da metrska pica ni primerna za zgolj dve osebi. A slavna košarkarja se nista tako hitro predala in v usta marljivo pospravila poslednji košček obložene pice. »Mi Balkanci smo druga rasa,« sta še v smehu napisala zabavna košarkarja, ki sta tako osupnila italijanske gostince, na spletu pa sta požela pravo navdušenje in prejela čestitke številnih spletnih prijateljev in sledilcev na družbenih omrežjih.