Vedno nasmejani Klemen se tokrat predstavlja v drugačni luči; z zelo osebno, intimno in čustveno skladbo, s katero nam razkriva tisti tih, miren in zasanjan del sebe, ki ga še ne poznamo.

"Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat, fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza," o odločitvi za mirno balado pravi Klemen.

"Tako kot vsi tudi sam iščem kopijo nečesa, kar smatram za popolno, najlepše, najboljše. In seveda, kot vsi, v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim, si želim," dodaja o vsebini skladbe 'Slaba kopija', ki jo je spisal Rok Lunaček, Klemnov dober prijatelj in priznan avtor: "Ker sva s Klemnom prijatelja na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker Klemna dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti, odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemena pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je."