PREMIERA

Jože Potrebuješ slavljenec velike premiere Lada Bizovičarja

N.S.
22. 1. 2019, 20.50
Deli članek:

Ljubljanski SiTi Teater je gostil zvezdniško premiero Predstave za vsako priložnost, v kateri so moči ponovno združili Lado Bizovičar, Jure Karas, Gašper Konec in Jure Godler.

Miro Majcen
Lado Bizovičar

Potem ko je decembra izpilila nastop in šale, začetek letošnjega leta pa izkoristila za polnjenje baterij, se je ekipa Predstave za vsako priložnost z Ladom Bizovičarjem na čelu predstavila medijem in kolegom, od zdaj naprej pa boste lahko z njimi proslavljali in se veselili ob odrih po vsej Sloveniji. Z ustvarjalci predstave oziroma gledališke zabave, na kateri ni šlo brez balonov, šopka, harmonike, Papirniškega pihalnega orkestra Vevče, sladke torte in mehurčkov, so se smejali številni znani obrazi in prijatelji iz sveta gledališča, filma, televizije in medijev, od Jonasa Žnidaršiča, Denisa Avdića in Borisa Kopitarja do Robija Kranjca, Anje Križnik Tomažin, Vesne Milek in Laibachov.

Miro Majcen
Brez selfija glavnih akterjev na odru ni šlo!

Zvezdni večera Lado in Jože

Še posebno si bo premiero zapomnil Čuk Jože Potrebuješ, ki je bil, dan pred svojim 51. rojstnim dnevom, slavljenec premiere in s tem tarča številnih Ladovih zabavnih bodic. Z nepričakovano vlogo se je soočil hrabro ter si zaslužil tudi glavno vlogo na najbolj zvezdniškem slovenskem selfiju vseh časov. Po predstavi je sledilo sproščeno druženje, ki se je zavleklo globoko v nedeljsko jutro. DJ Zeds ga je podložil z eno svojih ekskluzivnih Sladic, Gašper, ki muzicira tudi v bendih Jana Plestenjaka, muzikalih Mamma Mia in Briljantina, pa je malo pred drugo uro zjutraj sedel za klavir v avli SiTi Teatra in priredil »taborniški« koncert za najbolj vztrajne prijatelje, na katerem so z Ladom zapeli tudi Jure Košir, Katarina Čas, Domen Valič, Gorka Berden, Vesna Pernarčič, Anže Zevnik ... Vsekakor je Lado Bizovičar ponovno upravičil svoj sloves enega najboljših zabavljačev na slovenski sceni, saj je spet postregel z zabavo, ki bo šla v anale. In ki ji bodo sledile še mnoge!