Nenavadno dogajanje

Ob Meghan kar dva nova moška

Sonči Nered Čebašek
22. 1. 2019, 20.30
Deli članek:

Nenavadno dogajanje okoli Meghan Markle ta vikend je zasenčilo celo prometno nesrečo, ki jo je pretekli teden povzročil dedek njenega moža, princa Harryja, princ Philip.

Profimedia
Tako kot to soboto bo tudi v prihodnje Christian ves čas za petami svoji šefinji.

Kako tudi ne bi Meghan spet polnila medijev, ko pa se je v njenem življenju pojavil nov – in to zelo lep moški.

Spet drugega moškega pa je celo »na štiri oči« gostila v svojih sobanah na popoldanskem čaju.

Obema moškima je skupno, da sta zapolnila praznino, ki so jo ob Meghan pustile odpovedi njenih podrejenih.

NJENE ŽENSKE

Z jesenjo se je pokazalo, da zna biti vojvodinja Susseška precej naporna delodajalka. Čeprav bi kot nosečnica potrebovala še več pomoči svojih podrejenih, so se odpovedi delovnih razmerij kar vrstile. Prva je od Meghan odšla njena osebna asistentka Melissa Touabti, kmalu za njo še tajnica Samatha Cohen, konec lanskega leta pa sta – obe po manj kot pol leta dela za Meghan  odšli še šefinja njenega varovanja in glavna vizažistka.

No, delovna mesta okrog Meghan se počasi spet zapolnjujejo, a nanja ne prihajajo ženske, temveč moški.

LEPI TAJNIK

V soboto je bila tako Meghan opažena med zapuščanjem restavracije, v kateri je imela sicer uradno srečanje, ob njej pa je bil moški, ki ga v njeni bližini še ni bilo opaziti. Glede na to, da je imel v roki bloke z zapiski, je hitro postalo jasno, da je z Meghan službeno, in v manj kot uri se je tudi razkrilo, kdo je in zakaj je bil z Meghan.

Christian Jones je njen novi osebni tajnik, ki v tajništvu britanskega dvora dela že od lani, prej pa je pisal govore za poslanca Davida Davisa.

Ker velja za uglajenega, resnega in pametnega mladeniča, za katerega pravijo tudi, da izredno spoštuje hierarhijo in je svojim nadrejenim pripravljen biti na razpolago noč in dan, bo verjetno res pravi za zahtevno Meghan in bosta še dolgo na isti barki.

ZGOVORNI VIZAŽIST

Drugi moški, ki ob Meghan Markle dobiva vse pomembnejše mesto, pa je umetnik ličenja Daniel Martin. Da se mu ob vojvodinji piše lepa prihodnost, so nekateri namigovali že na njen poročni dan maja, ker ga je spustila v svojo utečeno ekipo. Kolikokrat do zdaj je imel pri ličenju vojvodinj glavno besedo, ni znano, je pa dejstvo, da je odslej glavni. V nedeljo je bil namreč k Meghan v Kensingtonsko palačo povabljen na popoldanski čaj, za imenitno pogostitev pa se ji je v besedi in slikah zahvalil tudi na družbenih omrežjih. Vsekakor mu je Meghan za to dala dovoljenje, na svojo roko tega zagotovo ne bi upal narediti, saj bi ga prevelika zgovornost o dogajanju na dvoru lahko stala dela.

Umetnik ličenja je razkril, kaj Meghan poleg sladkarij postreže ob popoldanskem čaju: kruhke z avokadom na srebrnih pladnjih.