Svet slave

Zvezdniški pari, ki so se skrivoma poročili

Teja Pelko
26. 1. 2019, 12.03
Deli članek:

Znani, ki so želeli svoj najlepši dan ohraniti v krogu najbližjih.

Reuters
Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Estradniki živijo na očeh javnosti. Ljudje si o svojem najljubšem zvezdniku želijo vedeti vse, pa je če njemu to prav ali ne. Na njih pa je, ali bodo stvari iz svojega zasebnega življenja delili z oboževalci. Nekateri jih z veseljem, drugi pa – vsaj najbolj intimne zadeve – ohranijo zase. Poglejte si, kdo od njih se je poročil, ne da bi to obešal na veliki zvon.

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Igralka in glasbenica Miley Cyrus ter igralec Liam Hemsworth sta se poročila 23. decembra lani. Da sta dahnila večni da, sta dala vedeti z objavo posnetkov na družbenih omrežjih. Poroka je potekala na njunem domu v Tennesseeju v krogu prijateljev in družine.

Quentin Tarantino in Daniella Pick

Reuters
Quentin Tarantino in Daniella Pick.

Režiser Quentin Tarantino se je 28. novembra lani poročil z izraelsko pevko Daniello Pick. Par, med katerim je dvajset let razlike, si je večno zvestobo obljubil na intimni ceremoniji v Los Angelesu, za oba pa je to prvi zakon. Quentin in Daniella sta se spoznala leta 2009, ko je režiser v Izraelu predstavljal svoj film Inglourious Basterds. Vmes sta se sicer večkrat razšla in se znova pobotala, zvezo pa sta dokončno zapečatila julija 2017 z zaroko v Sveti deželi.

Neil Young in Daryl Hannah

Profimedia
Neil Young in Daryl Hannah

Glasbenik Neil Young in igralka Daryl Hannah sta se skrivaj poročila avgusta lani. Da sta to storila, je Neil oktobra razkril na svoji spletni strani ob novici o svojem novem videospotu za pesem Ohio, ko je v njej med drugim zapisal: "Moja žena Daryl in jaz …" Par je sicer skupaj od leta 2014.

David Hasselhoff in Hayley Roberts 

Profimedia
David Hasselhoff in Hayley Roberts

Igralec David Hasselhoff je večno zvestobo svoji dolgoletni zaročenki Hayley Roberts obljubil 1. avgusta lani v Italiji. Na majhno ceremonijo je povabil bližnje prijatelje in družino, med drugimi tudi svoji hčerki Taylor in Hayley. Robertsova je igralčevo srce osvojila pred sedmimi leti v hotelu. Osemindvajsetletna razlika v letih ju očitno niti malo ne moti.

Hilary Swank in Philip Schneider 

Profimedia
Hilary Swank in Philip Schneider

Igralka in producentka Hilary Swank ter podjetnik Philip Schneider sta se avgusta lani skrivoma poročila v Kaliforniji na njenem družinskem posestvu. Njen oče namreč zaradi presaditve pljuč pred tremi leti ne more potovati. Par je bil pred tem skrivaj zaročen dve leti. Spoznala sta se na slepem zmenku, ki sicer ni potekal ravno najboljše, a očitno se stvari spreminjajo.

Justin Bieber in Hailey Baldwin 

Profimedia
Justin Bieber in Hailey Baldwin

Najstniški pop idol Justin Bieber in manekenka Hailey Baldwin sta večni da dahnila novembra lani. Prvič sta se sestajala med decembrom 2015 in januarjem 2016. Razšla sta se na precej grd način. Maja lani pa je njuna ljubezen znova vzplamtela. Že po mesecu dni sta se zaročila.

Robin Wright in Clement Giraudet 

Profimedia
Robin Wright in Clement Giraudet

Igralka Robin Wright je 20 let mlajšemu skrbniku za VIP-stranke pri Saint Laurentu Clementu Giraudetu večno zvestobo obljubila sredi avgusta lani. Novico je z objavo poročnih posnetkov na njenem instagramu razkrila njena hčerka Dylan Penn. Večni da sta dahnila v Provansi. Par se je začel sestajati pred slabim letom dni.

Ed Sheeran in Cherry Seaborn

Profimedia
Ed Sheeran in Cherry Seaborn

Da je glasbenik Ed Sheeran zaročenki Cherry Seaborn dahnil večni da, je zvezdnik razkril v intervjuju konec avgusta lani. Ko ga je namreč novinar vprašal o poročnih načrtnih, je zardel in pokazal na srebrni prstan na roki. Manj skrivnosten je bil pri zaroki, saj je to januarja lani oznanil na svojem instagramu. Par se sicer sestaja od leta 2015, spoznala pa sta se že v srednji šoli, kjer sta bila sošolca, on pa je bil že takrat zagledan vanjo.