Ganjeni

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Sonči Nered Čebašek
19. 1. 2019, 07.55
Posodobljeno: 19. 1. 2019, 09.11
Deli članek:

Hvalnice Meghan Markle zaradi oblačil v stilu pokojne tašče Diane se še niso polegle, ko je vojvodinja že navdušila znova.

Profimedia
Meghan pred nekaj dnevi in Diana leta 1988.

Visoko noseča vojvodinja Susseška je za Birkenhead, ki sta ga s soprogom princem Harryjem obiskala pred nekaj dnevi, izbrala prav poseben modni stil. Z vijoličasto obleko in rdeče-oranžnim plaščem je namreč izbrala barvno kombinacijo, ki je bila njeni pokojni tašči, princesi Diani, ena najljubših.

Ganjeni

V medijih so se še isti dan njenega obiska v medijih pojavile fotografije pokojne princese iz leta 1989, ko je v istih barvah blestela na uradnem obisku v Hongkongu, in plaz pohval se je kar usul. Britanci so pač veliki oboževalci Lady Di in so ob vsakem spominjanju nanjo ganjeni. Le dan za tem  pa je Meghan spet zaigrala na isto noto, le da je še bolj navdušila.

Profimedia
Meghan je prelepo obleko dopolnila z zapestnico svoje tašče.

Za slavnostno premiero cirkusa Cirque du Soleil – Totem, ki je bila v londonski dvorani Royal Albert Hall, si je omislila čudovito modro svetlikajočo se obleko, ki jo je v podobnih inačicah prav tako izjemno rada nosila njena tašča. Čudovito večerno toaleto francoskega modnega oblikovalca Rolanda Moureta je dopolnila s torbico znamke Givency in čevlji Stewart Weitzman z vrtoglavo visokimi ozkimi petami. A to še zdaleč ni vse.

Profimedia
Zapetnica je le eden od kosov Dianinega nakita, ki jih je Harry podaril Meghan.

Na Meganinem zapestju se je namreč bleščala zapestnica, ki je zelo pogosto krasila tudi Dianino roko. Očitno je svoji ženi nakit podaril princ Harry prav z namenom, da se ohranja spomin na njegovo mamo.