Radikalno

FOTO: Igralka s hrvaškimi koreninami 32 let kariere proslavila z goloto

T.P.
20. 1. 2019, 12.15
Deli članek:

Venezuelska igralka s hrvaškimi koreninami Gabriela Spanic, ki je zelo dobro znana tudi slovenskim ljubiteljem žajfnic (na naših malih ekranih smo jo lahko spremljali v telenovelah Prevare, Za tvojo ljubezen, Vsiljivka in Gospodarica srca), se je odločila za radikalno potezo.

POP TV
Gabriela Spanic in Fernando Colunga v telenoveli Prevare

Izdala je svoj koledar, fotografije, ki ga krasijo, pa so pravo nasprotje njenih likov. Na koledarju je namreč v ospredje postavila svoje telesne čare.

Snemanje zapeljivih fotografij je potekalo v obmorskem kraju Acapulco, ki je Gabrieli zelo drag, z vročim koledarjem pa je zaznamovala 32. obletnico kariere.

Instagram
Gabriela je koledar poimenovala Plenamente Gaby Spanic 2019 (Izpopolnjena Gaby Spanic 2019).

»Dvaintrideset let kariere sem želela potrditi z gotovostjo, da se počutim izpopolnjena bolj kot kadarkoli v vsakem pomenu besede. Koledar vsebuje še neobjavljene fotografije, na katerih sem seksi, svobodna in razgaljena kot še nikoli ... Telo je naš tempelj in zasluži si vso našo skrb,« je ob izidu koledarja na instagramu zapisala zvezdnica.

Petinštiridesetletna igralka je svetovno slavo doživela leta 1998 s telenovelo Prevare, v kateri je odigrala vlogo dobre Pauline in njene sestre dvojčice, zlobne Paole. Marca 2000 je prišla tudi v Slovenijo. Pri nas je bila takrat tri dni, v tem času se je udeležila slovesne podelitve viktorjev, enega od kipcev je tudi predala, pred nakupovalnim središčem v Šiški pa je pozdravila svoje oboževalce. 

Instagram
Spanicova je pozirala tudi v Evinem kostumu.

KO ŽIVLJENJE POSNEMA FILM 

Gabriela je telenovelo doživela tudi v resničnem življenju. Njena osebna pomočnica Marcia Celeste Fernandez Babio je namreč do maja 2010 štiri mesece zastrupljala njo, njenega dveletnega sina in njeno mater. Vsak dan jim je namreč hrano in pijačo »začinila« z amonijevim sulfatom, ki je glavna sestavina strupa za podgane in ki lahko privede do smrtonosnih posledic. Spanicova je to ugotovila, ko se je zaradi slabega počutja odločila, da opravi temeljit zdravniški pregled. Fernandezovo je sodišče obsodilo na osemletno zaporno kazen.

Instagram
Gabriela Spanic