Kje so danes

FOTO: To so dvojčki, ki so igrali Rossova otroka

T.P.
14. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Ena od osrednjih tem danes že kultne humoristične serije je bil buren ljubezenski odnos Rossa (David Schwimmer) in Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston.

Profimedia
Cole in Dylan Sprouse sta zrasla v zelo postavna mladeniča.

Sad njune romance je bila deklica Emma, ki sta jo upodobili dvojčici Cali in Noelle Sheldon.

Danes sta stari 16 let. Samega snemanja serije, ki velja za eno najbolj priljubljenih televizijskih serij vseh časov, o čemer priča tudi podatek, da se je v času predvajanja po vsem svetu rodilo ogromno Emm, se razumljivo – ne spominjata, prvič pa naj bi si jo ogledali, ko sta bili stari 13 let.

Instagram
Cali in Noelle Sheldon dandanes.

A očitno so kamere nanju, ne da bi se zavedali, naredile vtis, dvojčici sta namreč v letih odraščanja kar nekajkrat stopili prednje. Šlo je sicer za zelo majhne vloge. Zdaj pa se jima je končno nasmehnila sreča. Dobili sta vlogo v srhljivki Us, v kateri bodo med drugimi zaigrali Lupita Nyong'o, Elisabeth Moss in Winston Duke.

Rossovega sina Bena iz razpadlega zakona je skozi sezone upodabljalo več igralcev, v starejših letih pa sta ga igrala dvojčka Cole in Dylan Sprouse. Danes sta stara 25 let – toliko, kot je bila stara Jennifer, ko je leta 1994 posnela pilotno epizodo serije.

Po Prijateljih sta Cole in Dylan igrala v zelo uspešni seriji The Suite Life of Zack & Cody, za katero sta na epizodo zaslužila po 40.000 evrov. Serija se je končala leta 2008, njen »spin-off« (obzgodba) The Suite Life on Deck pa leta 2011. Cole trenutno igra v seriji Riverdale, vmes pa mu je uspelo tudi doštudirati – na newyorški univerzi je končal arheologijo. Dylan je medtem na isti univerzi končal študij oblikovanja videoiger. Zatem ga je zaneslo na drugo področje. Odprl je svoje podjetje All-Wise Meadery, specializirano za medeno vino.