Zabava

Nove podrobnosti s Katinega rojstnega dne, Meghan pa je obupana

R.T.
13. 1. 2019, 13.45
Posodobljeno: 13. 1. 2019, 13.58
Deli članek:

Zadnje dni so britanske medije polnile novice o "intimnem praznovanju" 37. rojstnega dneva Kate Middleton.

Profimedia
Meghan Markle

Ni trajalo dolgo, ko so se v javnosti pojavile tudi nekoliko manj prijetne informacije "idiličnega praznovanja" v Anmer Hallu, posesti kraljeve družine, ki se nahaja nedaleč od Sandringhama.

Kate je želela rojstni dan proslaviti s prijatelji in družino, kot pa se je naknadno izkazalo, na slavju nista bila navzoča princ Harry in Meghan Markle, kar je le prililo olja na ogenj govoric o težavnem odnosu, ki naj bi vladal med vojvodinjama. Nenazadnje, na prostornem posestvu je bilo na razpolago dovolj spalnic - deset -, niti ena pa ni bila namenjena Harryju in Meghan.

Ob zadnjih poročilih o nerazumevanju med Kate in Meghan zdaj poznavalci britanske kraljeve družine trdijo, da težava morda ni v Meghan, ampak v Kate. Namreč že prej je bilo opaziti, da Kate nima veliko prijateljic, po drugi strani pa ima nekaj prijateljic, ki so z njo že leta in na katere se lahko vedno zanese. In vse so bile na praznovanju rojstnega dne minuli teden.  

Minui teden je "vir blizu kraljeve družine" za Daily Mailu povedal, da ni Meghan tista, ki bi jo na dvoru označili za "zahtevno vojvodinjo" in da jo imajo zaposleni zelo radi, všeč pa jim je tudi njen entuziazem. Menda sta Meghan in Kate popolnoma različni. "Sta različni osebi, z različnim stilom," je vir odgovoril na vprašanje, kakšni šefici sta v palači Meghan in Kate. 

Po drugi strani pa Us Weekly poroča, da se Meghan v palači počuti "obupano". "Nenadoma se sooča z veliko stvarmi, poleg nosečnosti se mora soočati še z javnimi kritikami in vse to je zanjo zelo stresno. Harry je nesrečen, saj ji ne more preveč pomagati. Težko zavaruje Meghan pred negativnostmi," trdi vir.