Zabava

Meghan Markel znova v središču zaradi ...

R.T.
12. 1. 2019, 20.45
Deli članek:

Ne, ne gre za njeno nosečnost ali domnevne spore s Kate, ampak za njeno odtujeno družino.

Profimedia
Meghan Markle

Meghan Markle je v kraljevih sobanah najverjetneje znova zavzdihnila, ko je izvedela, kaj ji je pripravila njena odtujena družina. Tokrat so njenega 52-letnega polbrata Thomasa Markla Jr. policisti v ameriški zvezni državi Oregon aretirali zaradi vožnje v alkoholiziranem stanju. 

Thomas mlajši ima že zajeten seznam srečanj s policisti. Tokrat je menda padel na ameriškem testu treznosti in je bil tudi vidno pijan, so za portal TMZ povedali viri.

Policisti so ga odpljali na streznitev v center v bližini njegovega doma v Grants Passu, zaplenili pa so tudi njegovo vozilo. 

Meghanin in Thomasov oče, Thomas Markle starejši, je za portal dejal: "Moj sin ima resno težavo in potrebuje pomoč. Upam, da jo bo dobil." Medtem pa Meghanina polsestra Samantha, ki je v zadnjem času nekoliko omehčala kritike, s katerimi je napadala Meghan, Harryja in celotno kraljevo družino, dejala: "Njegovo popivanje ni povezano z Meghan. Vedno je pil.

Januarja 2017 so policisti aretirali Thomasa mlajšega po pijanskem prepiru z dekletom, v katerem ji je zagrozil z orožjem. Tedaj je obljubil, da bo zaradi alkoholizma poiskal pomoč.