Presenečenje

Jim Carrey po štirih letih našel novo srečo v ljubezni

T.P.
11. 1. 2019, 20.55
Deli članek:

Očitno je za kanadskega zvezdnika po tragični smrti njegove nekdanje partnerice, vizažistke Cathrione White, ki so jo našli mrtvo na njenem domu zgolj teden dni po njunem razhodu, na srčnem področju znova posijalo sonce.

Reuters
Jim z Ginger na rdeči preprogi Zlatih globusov

Njegova nova izbranka je igralka Ginger Gonzaga, s katero je zaigral v seriji Kidding, slovenskim gledalcem pa je verjetno najbolj znana iz filma Ted. Da sta par, sta razkrila na podelitvi zlatih globusov, kjer sta se z roko v roki sprehodila po rdeči preprogi.

»Neverjetna je, zelo je talentirana, poleg tega pa je čudovita oseba,« ji je pred kamerami televizijske postaje Extra hvalnice pel Jim Carrey. Ob komentarju novinarke Renee Bargh, da so Zlati globusi res za izjemen kraj za zmenek, pa je dejal: »Ja, ni slabo za prvi zmenek. Danes sicer ne nameravam iti do konca.«

Reuters
Igralec si je za vlogo v seriji Kidding prislužil nominacijo za zlati globus v kategoriji najboljšega igralca.

Prvič se je sicer par na rdeči preprogi pojavil večer prej, na sprejemu nominirancev za zlate globuse televizijske mreže Showtime. Igralec je bil namreč za igro v njihovi seriji nominiran v kategoriji za najboljšega igralca. Nagrado je dobil Michael Douglas za vlogo Sandyja Kominskyja v seriji The Kominsky Method.

Jim je bil dvakrat poročen. Prvič je večni da dahnil leta 1987, in sicer igralki Melissi Womer. V zakonu se jima je rodila hčerka Jane Erin. Ločila sta se leta 1987. Leto dni kasneje se je poročil s soigralko iz filma Butec in butec Lauren Holly. Zakon je trajal manj kot eno leto. Na koncu 90. let je imel kratko romanco z Renée Zellweger, med letoma 1999 in 2000 pa sta bila tudi zaročena. Leta 2005 je spoznal manekenko in igralko Jenny McCarthy. Junija 2006 sta uradno postala par, aprila 2010 pa sta se razšla. Septembra 2015 je spoznal Cathriono White