Sočno

Tanja Žagar zasačena v objemu slovenskega Buraka

N.S.
10. 1. 2019, 20.15
Deli članek:

V zadnjih minutah starega leta je Tanja Žagar svojim oboževalcem predstavila nov videospot za pesem Pet do polnoči, s katerim je spet poskrbela za sočne govorice.

Osebni arhiv
Poskočna Tanja v družbi postavnega »slovenskega Buraka«, kot je Gregorja Cesarja označila srbska snemalna ekipa.

Za novo pesem se je poskočna Tanja Žagar na snemanju vživela v vlogo »odštekane« in zapeljive sobarice.

Tanja si v videospotu kot sobarica delo krajša s plesom in petjem ter se zaradi šarmantnega, zapeljivega moškega, ki kot gost prihaja v hotel, znajde v nepričakovani in nenavadni ljubezenski zgodbi. V svoji novi vlogi je bila Tanja tako prepričljiva, da so jo avstrijski gostje hotela, v katerem so snemali kadre, zares prišli prosit za dodatne brisače. Tanjin soigralec v videospotu je Gregor Cesar, sicer odlični plesalec, ki je nastopil v že kar nekaj Tanjinih spotih, med drugim tudi za pesmi S tabo, Poletje je najin čas in Baraba. Ko je srbska snemalna ekipa videla, kako prepričljivo je Gregor odigral svojo vlogo, so fantje rekli: »Bravo, Tanja! Dober je ta slovenski Burak! Odlično si izbrala!« In nato so na to temo vso snemalno noč padale različne šale. Sodeč po tako dobrem odzivu in številnih ogledih na youtubu takoj po premieri, sta se poskočna Tanja in postavni »slovenski Burak« izkazala za odličen par, ki po informacijah Tanjine založbe še ni rekel zadnje besede.

Osebni arhiv
Kot sobarica je bila Tanja tako prepričljiva, da so jo avstrijski gostje hotela, v katerem so snemali, zares prišli prosit za dodatne brisače.