Miran Rudan

Ponosni očka pokazal svoja najmlajša sinova

T.P.
10. 1. 2019, 21.05
Deli članek:

Član skupine Pop Design ima tri otroke, iz prvega razmerja zdaj že odraslega sina Luko, iz zdajšnjega s kar 21 let mlajšo Anito pa osemletnega Nina in šestletnega Nika.

Last izvajalca
Pevec se je v svoj novi videospot za pesem Ne joči (da srce ne poči) odločil vključiti svoja sinova.

Na vse je Miran Rudan zelo ponosen, najmlajša pa se je odločil vključiti tudi v svoj novi videospot za pesem Ne joči (da srce ne poči). Ninu je v njem dodelil celo glavno vlogo.

V videospotu, ki so ga posneli na Osnovni šoli Pohorskega odreda v Slovenski Bistrici, kjer živi družinica, je sicer skupno sodelovalo 30 otrok.

Skladbo je Miran napisal iz lastne izkušnje, iz bolečine, ki jo je občutil ob tem, ko so ga razočarali tisti, za katere je mislil, da tega nikoli ne bi storili. »Takrat, ko nam je najtežje, ostanejo z nami res samo tisti, ki nas imajo resnično radi in na katere se lahko zares zanesemo. Malo sem se dotaknil tudi tega, da je treba odpustiti ljudem za grde stvari, čeprav so nas prizadeli – to pa zato, ker se nekoč vse vrne. Tako slabo kot tudi dobro. Pomembno je, da kljub vsem preprekam ostajamo pozitivni in gremo vedno naprej. Marsikaj sem že izkusil na svoji koži, ki je v vseh letih pojavljanja v javnosti postala trda kot oklep, seveda pa me lahko kljub temu iz tira vržejo malenkosti. Po poškodbi glave imam predvsem sposobnost, da hitro opazim dobre in slabe strani pri ljudeh, pa naj jih še tako skrivajo. Predvsem sem pozoren na obnašanje ljudi in njihovo spremenljivo obnašanje do drugih ljudi. Z dobrim opazovanjem lahko marsikaj pridobiš in se izogneš nekaterim, ki bi te lahko v prihodnosti ranili,« je za njena.si povedal Rudan, ki ima trenutno precej več razlogov za veselje kot za žalost – in to tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Za skupino Pop Design je namreč izjemno uspešno koncertno leto, njena pesem Norcu podoben pa na youtube šteje že več kot milijon ogledov.

Osebni arhiv
Miran Rudan in Nino.