Ibrahim Çelikkol

Turški lepotec s skupnima posnetkoma končno utišal govorice

Teja Pelko
12. 1. 2019, 20.18
Deli članek:

Šestintridesetletni igralec, ki ga slovenski gledalci poznajo kot Ferhata v seriji Lepotica in zver, se je po petih mesecih le odločil narediti konec ugibanj o zakonski krizi.

POP TV
Ibrahim Çelikkol

Turški lepotec Ibrahim Çelikkol sicer z javnostjo zelo nerad deli svoje zasebno življenje.

Nazadnje je denimo na instagramu skupno fotografijo z ženo, arhitektko Mihre Mutlu, objavil 24. avgusta lani, ko sta bila v New Yorku. Zato so se oboževalci začeli spraševati, ali nemara v njunem zakonu škriplje. Turški zvezdnik se je ugibanjem zdaj odločil narediti konec. Na instagramu je namreč objavil kar dve novi fotografiji, s katerima je vsem dal jasno vedeti, da sta še vedno srečno zaljubljena.

Instagram
Ibrahim Çelikkol in Mihre Mutlu

Nekdanji košarkar in maneken je sicer dolgo veljal za ženskarja, ki je svoje izbranke menjaval hitro in ne glede na resnost razmerja. Velikokrat se je zapletal tudi s soigralkami – vse dokler ni spoznal Mihre. Par je svoje razmerje uspešno skrival pred javnostjo, leta 2017 pa se je Ibrahim vseeno opogumil in za roko zaprosil njenega očeta. Poročila sta se le mesec dni pozneje, na poroki pa sta bila oblečena v tunike v grškem slogu, s čimer sta se poklonila kulturi Ibrahimove matere. Njegove korenine po materini strani namreč izvirajo iz Grčije, po očetovi pa iz arabskega sveta.

Instagram
Zvezdnik je s tema fotografijama pokazal, da sta z ženo še vedno zaljubljena do ušes.