Tanja Ribič

Ste vedeli, da je Tanja naravna rdečelaska?

T.P.
10. 1. 2019, 06.57
Deli članek:

Zvezdnica je pozornost vzbudila že v času študija na AGRFT, saj je še kot študentka zaigrala na profesionalnih odrskih deskah ter pred kamerami.

Kakšna je bila Tanja Ribič videti leta 1994, v času filma Halgato in serije Teater Paradižnik, pa je zdaj delila s svojimi sledilci na instagramu. Kot lahko vidite, je bila vsaj glede pričeske povsem drugačna, kot jo poznamo danes.

Krasijo jo namreč skodrani rdeči lase. Kot je Tanja pojasnila pod fotografijo, s katero je krasila naslovnico revije Zasavc, gre za njeno naravno barvo las, ki je bila v večerni svetlobi dodatno rdečkasta, dodala pa je še, da ni imela trajne.

Kot takšno jo je spoznal tudi zdajšnji mož, glasbenik, igralec in režiser Branko Đurić - Đuro, saj sta se seznanila že leta 1993 med prestavo Klinika Tivoli, v kateri sta igrala moža in ženo. Sedem let kasneje sta dahnila večni da, v razmerju pa sta se jima rodili dve hčerki: Zala, ki trenutno študira igro v ZDA, in Ela, ki hodi še v osnovno šolo.

Marko Vavpotič / M24.si
Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro

Tanja skrivnost dolgega srečnega razmerja pripisuje globokim obojestranskim čustvom. »Ljudje, ki se s tem ukvarjajo, so mi dejali, da gre za močno karmično vez, jaz pa bi samo rekla, da gre za globoka čustva, usmerjena druga k drugim, tako globoka, da lahko kljubujejo vsakdanjemu drvenju in današnjemu okrutnemu načinu življenja,« nam je pred časom dejala igralka.