Tilen Lotrič iz Besnice pri Kranju je v leto 2019 stopil vesele volje: "Novo leto sem preživel živahno, razigrano, v družbi dobrih prijateljev. Bili smo v Beogradu, tako da je bilo res živahno." Beograjska novoletna atmosfera mu je bila povsem po godu: "Že čez dan so na ulicah igrali svirači. Nočno življenje v Beogradu pa tako nikoli ne spi," se je praznovanja novega leta spomnil Lotrič.

V novem letu so pevčeve želje znova obrnjene k njegovi največji strasti, glasbi. Svoj talent želi namreč razvijati dalje, zato upa, da bo v letu 2019 uspel posneti kakšno novo skladbo. "Kaj se bo uresničilo pa bomo še videli. Tudi za lani nisem vedel, da se bo vse to zgodilo pa se je vseeno, tako da se pustim presenetiti."

Tilen Lotrič
B.K.
Tilen Lotrič

19-letni gorenjec v novem letu vsem želi, da bi si upali samozavestno pokazati svoje talente. "Definitivno je potrebno veliko, veliko dela, ampak z veliko dela in truda se vse na koncu izplača. Vsem svetujem, da če imajo talent, naj ga pokažejo, naj jih ne bo strah. Če v nekaj verjameš potem mislim, da lahko v tem tudi uspeš."