Skrivno pribežališče

FOTO: V tej tri milijone vredni »kmečki hiši« Harry in Meghan gostita petične goste

R.T.
9. 1. 2019, 13.05
Posodobljeno: 9. 1. 2019, 13.11
Deli članek:

Princ Harry in Meghan Markle sta si zatočišče našla v zgodovinski, kar 300 let stari oazi miru na gričevnatem območju okraja Oxfordshire.

Profimedia
Harry in Meghan

Harry in Meghan na dobrih 2700 milijonov evrov vrednem »kmečkem« (gre namreč za 300 let staro, a nedavno prenovljeno kmečko hišo) pribežališču gostita največje zvezdnike, kot so zakonca Clooney, Serena William in njen soprog Alexis Ohanian ter indijska igralka Priyanka Chopra in njen soprog Nick Jonas. V hiši, ki se ponaša s štirimi spalnicami, naj bi že prenočila tudi mama vojvodinje sussekške Doria Ragland

Javno
Harry, meghan

Kraljevi par je hišo najel maja pred poroko, obdržala pa naj bi jo tudi po selitvi v vilo Frogmore Cottage v Windsorju, kamor naj bi kovčke prenesla še pred rojstvom prvega otroka. Hiša naj bi jima bila celo precej bolj všeč kot domovanje Nottingham Cottage na posestvu Kensingtonske palače. 

»Kmečka hiša« je leta 2011 postala luksuzna nepremičnina. »Gre za čudovito posestvo z neverjetnim razgledom, ki nudi tudi veliko zasebnosti. Nahaja se v manjši kotlini sredi prekrasnega podeželja,« je opisal eden od njunih prijateljev. K hiši je priključen nekdanji skedenj, v katerem sta dve kuhinji. Seveda sta tu še ogromna jedilnica in zunanja terasa s talnim gretjem. Zraven spada tudi koča za goste, v kateri sta dve spalnici.