Kri ni voda

Brendijev vnuk gre po njegovih stopinjah

T.P.
9. 1. 2019, 06.42
Deli članek:

Priljubljeni slovenski glasbenik Branko Jovanović Vunjak - Brendi zaradi veliko prezgodnje smrti, ki ga je doletela med nastopom na poroki v Lipici pri komaj 49 letih starosti, na žalost nikoli ni dočakal svojih vnukov, smo pa prepričani, da bi bil zaradi njiju presrečen.

Osebni arhiv
Mlajši Brendi že igra na harmoniko.

Tako kot sta njuna starša – njegova hčerka, plesalka Tina, in njen mož, član zasedbe Gadi Anže Zavrl.

Osebni arhiv
Brendi s sinom Dejanom in hčerko Tino.

Par, ki si je večno zvestobo obljubil leta 2014, ima štiriletnega sinka Brendija in dve leti staro hčerkico Dioro. Sodeč po Tininih objavah na družbenih omrežjih, pa prvorojenec po dedku ni dobil le imena, ampak je po njem (in po očetu – pa tudi stricu, saj je tudi Tinin brat Dejan Vunjak glasbenik) podedoval tudi veliko glasbenih genov. Malček tako že pridno vadi igranje na harmoniko, njen zvok pa zelo prija tudi njegovi sestrici – pa najsi prihaja izpod prstov oziroma rok očeta ali bratca.

Osebni arhiv
Anže z otrokoma v Planici.

Konec decembra se je ljubka družinica za nekaj dni odpravila predajat zimskim radostim v Kranjsko Goro. Te so bile prav posebne za Brendija, saj je tokrat prvič stopil na smuči, s svojim pogumom pa je mamico navdal z obilo ponosa. Malčka pa sta starša peljala pogledat tudi, kje se – med drugim – urijo in tekmujejo naši skakalci.