Človek mnogih talentov

Klemen Slakonja podira rekorde s talentom, zabavno glasbo, humorjem in presenečenji

N.S.
7. 1. 2019, 20.49
Deli članek:

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija sta enačba za nepozaben glasbeni večer, prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humorističnim talentom.

Urška Boljkovac
Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija sta recept za uspeh.

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija sta enačba za nepozaben glasbeni večer, prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humorističnim talentom.

Minuli konec tedna je v Cankarjevem domu znova predstavil uspešnico leta 2018, na odru pa se mu je pridružil še en vsestranski talent, njegov stanovski kolega in prijatelj, televizijski voditelj in komik Tadej Toš. Zanimanja je toliko, da bo Klemen svojo predstavo ponovil že ta torek v Cankarjevem domu.

»K sodelovanju me je dirigent Lojze Krajnčan povabil že predlani, a se nam žal ni izšlo. Lani ovir ni bilo in sem povabilo z veseljem sprejel. Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki jih bova združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi ... Pri tem ne bo šlo za preoblačenje v like, predvsem bom pel s svojim lastnim glasom, bom pa vse skupaj začinil tudi z imitacijskimi vložki,« je povedal Klemen, ki vsak koncert oplemeniti s svojimi domislicami. Zato je vsak nastop nekaj posebnega.