Pevka in študentka socialne pedagogike je namreč 27. decembra postala mamica, rodila je sinka Taia.

Nastja Gabor v svoji novi vlogi nadvse uživa, malčka pa se kar ne more nagledati.

Punčico svojega očesa se je odločila pokazati tudi svojim oboževalcem na družbenih omrežjih, posnetek pa je pospremila z naslednjimi besedami: »Ni pomembno, kako velika je hiša, ampak kako vesel je dom. Tai, dobrodošel doma.«

Tai - sin Nastje Gabor in Luke Basija
Facebook
Nastja ima nadvse ljubkega sinčka.

Da 23-letnica, ki prihaja iz Koroške, pričakuje naraščaj, je javno razkrila septembra lani na Popevki, saj je v prelepi večerni toaleti v barvi pudra ponosno kazala svoj že precej zaobljen trebušček.

Nastja sicer ni novinka v glasbenih vodah. Kot deklica je zmagala na festivalu Korajža velja, posnela svojo prvo avtorsko pesem in nastopila v televizijski oddaji Pod klobukom. Kmalu zatem je požela lepe uspehe na otroških in mladinskih festivalih v tujini, v Bolgariji, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji in Romuniji, svoje glasbeno znanje pa je nadgrajevala s petjem v več zborih, z igranjem klavirja v glasbeni šoli in urami solopetja. Njena učiteljica je bila med drugimi tudi Darja Švajger. Na Slovenski popevki je prvič nastopila že pri 16 letih in v dekliškem duetu Naju s skladbo Metulj osvojila četrto mesto. Leto zatem se je predstavila v televizijski oddaji Misija Evrovizija.