Nastja Gabor

Pokazala je svojega ljubkega prvorojenca

Teja Pelko
6. 1. 2019, 19.26
Posodobljeno: 6. 1. 2019, 19.28
Deli članek:

December že tako velja za čaroben mesec, lanskega pa si bo po prav posebnem dogodku za vedno zapomnila Nastja.

Marko Vavpotič
Pevka je na Popevki kar žarela.

Pevka in študentka socialne pedagogike je namreč 27. decembra postala mamica, rodila je sinka Taia.

Nastja Gabor v svoji novi vlogi nadvse uživa, malčka pa se kar ne more nagledati.

Punčico svojega očesa se je odločila pokazati tudi svojim oboževalcem na družbenih omrežjih, posnetek pa je pospremila z naslednjimi besedami: »Ni pomembno, kako velika je hiša, ampak kako vesel je dom. Tai, dobrodošel doma.«

Facebook
Nastja ima nadvse ljubkega sinčka.

Da 23-letnica, ki prihaja iz Koroške, pričakuje naraščaj, je javno razkrila septembra lani na Popevki, saj je v prelepi večerni toaleti v barvi pudra ponosno kazala svoj že precej zaobljen trebušček.

Nastja sicer ni novinka v glasbenih vodah. Kot deklica je zmagala na festivalu Korajža velja, posnela svojo prvo avtorsko pesem in nastopila v televizijski oddaji Pod klobukom. Kmalu zatem je požela lepe uspehe na otroških in mladinskih festivalih v tujini, v Bolgariji, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji in Romuniji, svoje glasbeno znanje pa je nadgrajevala s petjem v več zborih, z igranjem klavirja v glasbeni šoli in urami solopetja. Njena učiteljica je bila med drugimi tudi Darja Švajger. Na Slovenski popevki je prvič nastopila že pri 16 letih in v dekliškem duetu Naju s skladbo Metulj osvojila četrto mesto. Leto zatem se je predstavila v televizijski oddaji Misija Evrovizija.