REKREACIJA

Novo leto so nekateri začeli že noro aktivno!

Andreja Comino
4. 1. 2019, 20.51
Deli članek:

Po jutru se dan pozna, pravi star slovenski pregovor. In če bo celo leto kot na začetku, bodo številni znani Slovenci zelo zadovoljni. V leto 2019 so skočili aktivno, kot se le da.

Oebni arhiv
Jernej Tozon bo tudi v 2019 veliko hodil v hribe.

Na slovenski estradi je kar nekaj znanih obrazov, ki so zagrizeni športniki in uživajo v rekreaciji v naravi.

Eden takšnih je zagotovo glasbenik Jernej Tozon, ki ga boste pogosteje kot po lokalih srečevali na sprehodu v gozdu, po hribih in na drugih adrenalinskih podvigih. V prvih dneh leta se je že povzpel na prelepe slovenske gore in leto začel aktivno. 

RAD SKOČI NA KOLO

Osebni arhiv
Jože Robežnik je zagrizeni ljubitelj gorskega kolesarjenja.

Voditelj oddaje Vikend paket Jože Robežnik je znan tudi kot zelo zagrizen kolesar, ki prisega zlasti na gorsko kolesarjenje. Na kolesu se je poslovil od leta 2018 in enako tudi začel novo leto. Prepoten, zasopel in umazan je užival kot majhen otrok. Seveda so bile tudi novoletne želje in zaobljube povezane s tem, da bi tudi letos čim več časa preživel na kolesu, ki mu požene kri po žilah in zbistri misli.

UŽIVA V AVSTRALIJI

osebni arhiv
Gordana Grandošek Whiddon in njen mož Trent pa obožujeta plavanje in plaže.

Čisto drugačne adrenalinske impulze pa te dni doživljata zakonca in plesalca Gordana Grandošek Whiddon in njen mož Trent. Potem ko sta vse leto trdo delala in veliko potovala po vsem svetu, sta si konec leta 2018 privoščila oddih v Trentovi rodni deželi. Odpravila sta se »tja dol« obiskat njegovo družino. Namesto v debelih bundah, kapah in šalih sta novo leto pričakala v kopalkah na plaži. In ker ne zdržita dolgo pri miru, sta se odpravila naokoli.

osebni arhiv
Eva Hren se je s sinom povzpela na Polhograjsko grmado.

OBVEZNO NA ZRAK

Številni so prve dni v novem letu pospešeno udejanjali novoletne zaobljube, da se bodo več gibali. Na številnih priljubljenih pohodniških točkah je bil minule dni pravi kaos. Z nekoliko višje Polhograjske Grmade sta mahala glasbenica Eva Hren in njen sin. Bila sta soglasna, da je to najlepši možni začetek novega leta.