Ena velika družina

Aktualen in vesel skok v leto 2019!

N.N.
4. 1. 2019, 13.31
Posodobljeno: 4. 1. 2019, 13.35
Deli članek:

Skok v novo leto so na Aktualu in Veseljaku pospremili z dvema voditeljskima ekipama, ki pa sta bili izven studia kot ena velika družina.

Radia Aktual in Veseljak
Za silvestrsko noč so se opremili s picami, kanapejčki, sladkarijami, pijačo in seveda šampanjcem.

Trije silvestrski mušketirji na radiu Aktual (Mitja Grajzar, Jure Ličen, Sebastjan Kepic - Bastjan) in dva do ušes nasmejana na radiu Veseljak (Nina Cestnik Pavlič in Tony Carter), so se za silvestrsko noč opremili s picami, kanapejčki, sladkarijami, pijačo in seveda šampanjcem, a se nazadnje vsega tega lotili šele po 2. uri zjutraj, ko so zaključili z vodenjem programa. Poslušalci so jih na obeh radijih zasuli s klici in odzivi preko ostalih družbenih omrežij, zato pravijo, da jim je bilo težko za vsako minutko zapustiti studio. Celo za normalno 'človeško potrebo', kaj šele za 'basanje' s hrano.

Radia Aktual in Veseljak
Poslušalci so jih na obeh radijih zasuli s klici in odzivi preko ostalih družbenih omrežij, zato pravijo, da jim je bilo težko za vsako minutko zapustiti studio.

A takoj po polnoči, ko so v radijski eter naznanili 'srečno 2019', so vendarle odprli šampanjec in voščili drug drugemu. Fantje z nekoliko razočaranja, saj je bila le Nina tista, ki so ji 'lahko' namenili silvestrski poljub, sicer pa le po moško stikanje rok. Je pa bilo veliko več užitka na strani Veseljakinje, ki so jo fantje dobesedno nosili po rokah s tem pa tudi želeli ponesti sporočilo svojim zvestim poslušalcem: 'Zagrabite leto 2019 vsaj tako dobro kot smo mi našo sodelavko!'