SREČNO

Slovenska pevka rodila prvega dečka v letu 2019

K.M.
3. 1. 2019, 19.57
Posodobljeno: 3. 1. 2019, 20.57
Deli članek:

Le tri minute čez polnoč se je zaslišal prvi novorojenčkov jok v slovenskih porodnišnicah. Mati prvega letos rojenega dečka pa je pevka slovenske glasbene skupine Sopranos.

Sopranos
Novopečeni mamici Iris Ošlaj je čestital tudi vodja skupine Sopranos, pevec Frenk Nova.

Pevka skupine Sopranos Iris Ošlaj je zadnjo noč starega leta in novoletno jutro namesto na odru, ob članih svoje skupine, preživela v porodnišnici.

S partnerjem sta se namreč ob 0.32 razveselila svojega drugega otroka. Razveselil ju je sinček Matic, ki je tudi prvi deček, ki se je letos rodil v Sloveniji. Iris je razkrila, da je večer še preživela na domači novoletni zabavi, nato pa ji je odtekla voda. »Po novoletni domači žurki je voda odtekla, potem pa samo še akcija ... Super se je bilo peljati v porodnišnico in gledati ognjemete,« je povedala in dodala, da je Matic s prihodom na svet kar pohitel: »Bil je ekspresno hiter, vse je potekalo lepo, to je več kot lepo presenečenje in darilo za novo leto.«

Sopranos
Skupina Sopranos je čestitala svoji pevki: »Sopranosi skačemo od veselja!«

Kot je znano, imata Iris in njen dolgoletni partner Blaž že hčerkico Tinkaro, skupaj pa so se zdaj razveselili zdravega dečka Matica. 

ČESTITKE SKUPINE

Novopečeni mamici so čestitali tudi člani njene skupine Sopranos, ki jo sestavljajo še Frenk Nova, Alenka Husić (iz nekdanje skupine Bepop) in Aleš Zibelnik. »Letos na silvestrovo prvič nismo nastopili skupaj, je pa za Iris to vsekakor nepozabna noč, ki ji bo vselej ostala v spominu. Čestitke za sinčka Matica – naši Iris, očiju Blažu in veliki sestrici Tinkari. Sopranos skačemo v zrak od veselja.«