Najdaljšo noč je družina preživela na plaži, Severina pa tudi tokrat ni mogla brez plesa, le da ni plesala po taktih svojih pesmi, kot po navadi, temveč se je skupaj z domačini zavrtela v ritmih bobnov, ki so glasbena podlaga tradicionalnega maldivskega plesa boduberu. Vse skupaj je na veselje njenih oboževalcev s telefonom v živo posnel Igor in posnetek predvajal na instagramu.

Splitčanka je novo leto pričakala v dolgi vijoličasti obleki modne oblikovalke Alessandre Rich, ki stane 2241 evrov.

Severina se sicer na Maldivih mudi že en teden in, sodeč po posnetkih, z družino nadvse uživa.

Severina in Igor Kojić ter Aleksandar Ivan Popović - morje
Instagram
Severina z družino uživa na Maldivih, z ljubečimi posnetki pa je tudi utišala namigovanja nekaterih medijev, da je njen zakon v krizi.

Kljub temu ni pozabila voščiti svojim sledilcem. In kaj jim je zaželela ob novem letu? »Dragi moji, v novem letu vam želim, da bi se vrnili v otroštvo, ko ste bili majhni, nedolžni in nepokvarjeni, ko ste bili novi mladi softver; skozi leta so raznorazni napačni ljudje, težke situacije, žalost, nesreče, bolezni, poniževanja na vseh področjih ter prepiri doma in v službi iz prekrasnega bitja naredili to, kar ste danes. Dragi dedek Mraz, daj, da si ustvarimo srečo, ki so nam jo drugi leta kvarili. Z ljudi odstrani lažno samozavest, bahanje, hudobijo, hladnost, ogovarjanje, zavist, ljubosumje in površnost. Dragi dedek Mraz, vrni nas na tovarniške nastavitve in pusti, da si sami izberemo svojo srečo in ljudi, ki nas brezpogojno ljubijo. To vam želim od danes pa do konca življenja. V ogledalu ne boste videli svoje notranjosti, zato vam ne želim, da bi bili lepi, suhi … vsega tistega, zaradi česar mislite, da boste všeč ljudem. Želim vam, da bi bili lepi znotraj, v vsakem kotičku vašega telesa, in da nikoli ne bi občutili bolečine ter vas nikoli nihče ne bi prizadel. Ne dovolite, da vam vladajo ljudje, denar in preteklost. Znova bodite otroci – umetnost življenja je namreč vzdigniti se do enostavnosti. Bodite zdravi. Zelo vas imam rada. Živela ljubezen!«