Nik Triler

Zaupal nam je svojo željo v novem letu

V.M.
1. 1. 2019, 11.32
Deli članek:

Finalist letošnje Kmetije, 19-letni Nik Triler, je presenetil z življenjsko odločitvijo, saj se želi vrniti v šolske klopi.

Pop TV
Nik se bo ponovno učil za maturo. Kmetija mu je spremenila življenje in vlila samozavest.

Priljubljenemu finalistu resničnostnega šova Kmetija je prav šov obrnil življenje na glavo.

Kot je povedal Nik Triler, mu je Kmetija postregla z izkušnjami, prek katerih je prišel do pomembnega spoznanja, da mora bolj verjeti vase in v svoje sposobnosti, česar do zdaj nekako ni znal.

Zdaj, ko so kamere ugasnile in ko se njegovo življenje počasi vrača v ustaljene tirnice, se bo Nik tako posvetil pomembnemu delu na svoji poti, ki ga pred tem ni opravil tako, kot bi ga lahko. Nik se bo namreč ponovno lotil učenja, saj namerava popraviti rezultate, ki jih je dosegel na maturi. Ko bo dosegel slednje, pa je pred njim nov cilj, ki si ga resnično želi doseči, in sicer bi se neizmerno rad vpisal na fakulteto za šport, saj pravi, da mu prav šport pomeni največ in bo dal vse od sebe, da mu bo zastavljeni cilj tudi uspelo doseči.

Kot je znano, ga pri njegovi življenjski odločitvi podpirajo tudi družinski člani in seveda številni oboževalci, ki so Niku na družbenih omrežjih zaželeli veliko uspeha in mu namenili spodbudne besede.

Marko Vavpotic / M24
Nik Triler