KRALJEVI DVOR

Na ogled vsa družina, a na udaru le Meghan

Sonči Nered Čebašek
28. 12. 2018, 17.00
Posodobljeno: 28. 12. 2018, 21.15
Deli članek:

Tradicionalne navade britanske kraljeve družine se ne menjajo, a dobivajo povsem drugačne razsežnosti.

Profimedia
2 meghan

Maša na božično jutro vsekakor spada med opravila kraljeve družine, ki med njenimi oboževalci vzbudijo največ zanimanja. Med posestvom Sandringham, kjer kraljica vsako leto med prazniki zbere svoje sorodstvo, in Cerkvijo svete Magdalene, kamor gredo k božični maši, se vedno zbere na stotine ljudi, da svoje vladarje vidijo v živo. Tudi letos ni bilo nič drugače, ljudi se je trlo, seveda tudi fotografov in novinarjev, ki pa so bili vsi osredotočeni le na eno osebo – soprogo prestolonaslednika princa Harryja, vojvodinjo Susseško Meghan Markle.

Zlobni jeziki

Lepa ameriška igralka ima iz tedna v teden več oboževalcev, a tudi število tistih, ki ji zavidajo visoki status in življenje kot iz pravljice, se zelo množi. Čez imenitno garderobo, ki jo je Meghan nosila za k maši, sicer nihče ni mogel nič pripomniti, saj se je pod njo podpisala britanska modna oblikovalka Victoria Beckham

Profimedia
3 meghan

Najslajše, kar so pričakovali zlobni jeziki, se tudi ni zgodilo – da bi Meghan in soproga princa Williama, vojvodinja Cambriška Kate Middleton, javno pokazali, da se ne marata, namreč. Skupaj s soprogoma sta se med potjo v cerkev smejali in se nekajkrat celo spontano dotaknili. Neumorni iskalci slabega so sicer ugotovili, da sta vojvodinji zagotovo na smrt sprti, a je Meghan pač profesionalna igralka in z lahkoto ustvari lažni vtis.

Sproščena

Zakaj Meghan tako radi pribijajo na križ, ni prav jasno, morda je še najverjetnejša teorija nekaterih angleških psihologov, da je za konservativne Britance sproščena Američanka pač prevelik zalogaj, da bi ga lahko hitro pogoltnili.

Profimedia
1 meghan

Očitno se Meghan negativne govorice niti ne dotaknejo, saj je prav pred cerkvijo spet prekršila eno od strogih pravil britanske aristokracije, po katerem se ne bi smela oboževalcev niti dotakniti, kaj šele jih poljubiti. V zbrani množici je bila namreč tudi njena oboževalka še iz časov, ko je bila Meghan še samska.

Profimedia
4 meghan

Dekleti sta si tudi sledili na instagramu, zato se je oboževalka opremila s transparentom, na katerem je pisalo njeno uporabniško ime. Meghan jo je opazila, stopila do nje in jo objela – in seveda spet požela kup kritik, da se ne obnaša, kot bi se spodobilo. A verjetno se bo na veselje mnogih še velikokrat obnašala prav tako.