V pričakovanju

Je s tem Meghan o nosečnosti razkrila več, kot bi smela?

R.T.
27. 12. 2018, 17.20
Posodobljeno: 27. 12. 2018, 18.05
Deli članek:

Iz Kensingtonske palače so sicer sporočili, da bo Meghan rodila poleti, kar bi pomenilo, da je v petem mesecu nosečnosti. Pa je to res?

Profimedia
Bo morda rodila že pred poletjem?

Novica o nosečnosti Meghan Markle, ki je na noge dvignila oboževalce kraljeve družine po vsem svetu, je odjeknila pred dvema mesecema. Kot je že običajno, je kraljevi dvor o podrobnostih nosečnosti in datumu poroda zelo skrivnosten. Tudi zato britanska javnost obsedeno analizira fotografije, na katerih je opaziti Meghanin trebušček, in kar vrstijo se ugibanja, koliko mesecev je vojvodinja "v resnici" noseča. Iz Kensingtonske palače so sicer sporočili, da bo Meghan rodila poleti, kar bi pomenilo, da je v petem mesecu nosečnosti.

Številni pa so prepričani, da temu ni tako in da je Meghanin trebušček precej zaobljen in da je noseča več kot pet mesecev. Spet drugi so zaradi velikosti trebuščka prepričani, da Meghan pričakuje dvojčka. No, kakorkoli že, vse so le ugibanja, saj kraljeva družina o bodočih potomcih molči. In to se tudi tokrat ne bo spremenilo. 

Za božič pa je ljubitelska fotografinja Karen Anvil (40) posnela čudovite fotografije noseče vojvodinje, trdi pa, da sta si ob tem z Meghan nekaj besed izmenjali tudi o nosečnosti. "Meghan mi je rekla, da sta (s Harryjem) zelo vznemirjena in da se počuti dobro ter dodala, da je ostalo le še malo časa,"  je dejala Anvil in dodala, da je ob tem Meghan pobožala trebušček. Karen ji je še svetovala, naj uživa v slehernem trenutku materinstva, Meghan pa se ji je za besede zahvalila. Seveda so besede v britanski javnosti sprožile vihar, češ, da bi Meghanina izjava o tem, da je skoraj ob koncu nosečnosti lahko pomenila, da bo rodila veliko prej, kot javnost to pričakuje. 

Profimedia
Meghan Markle v pogovoru z množico, ki je pričakala kraljevo družino na božični dan.