Plesalko smo dolgo poznali pod imenom Tia, pred dvema letoma pa je prevzela svoje krstno ime Anna. »Takrat sem se tudi začela ukvarjati z duhovnim zdravljenjem, in ker je hrana na prvem mestu, kot gonilo za telo, sem se želela izpopolniti še na tem področju. V alternativne metode sem se usmerila zaradi moje avtoimunske bolezni, z namenom, da si pomagam sama in lahko posledično pomagam še drugim,« pravi Anna, ki izstopa tudi po posebnem, mavričnem stilu oblačenja, s pričesko in modnimi dodatki. Nad vsem tem je navdušila tudi svojo prvošolko Anayo. »Ona je angel mojega življenja. Z njenim rojstvom so se moje prioritete glede potovanj in dela v Parizu, v modnem svetu, razpustile,« pove in doda, da je v minulih mesecih, po koncu snemanja šova Kmetija, poskušala nadoknaditi čas, ko se s hčerko nista videli.

ana tia paynich hci1
Osebni arhiv
V angleški prestolnici sta zelo uživali.

NOVI IZZIVI IN PROJEKTI

»Trenutno sva s hčerko v objemu Londona. Kreativno izražava svoje ideje in načrtujeva projekt eteričnih olj za pozitivno življenje v naslednjem letu. To leto bomo zaključili modni projekt MK-exclusive v Londonu. Vse svoje delo in energije bomo okrepili in manifestirali na Stonehengeu. Naš namen je pomagati ljudem najti svetle točke v življenju in se iz tega dvigniti kot feniks,« pravi Anna Tia, ki ima v rokavu kar nekaj asov.

V začetku leta 2019 bo skupaj z novim produktom – kompletom štirih eteričnih olj, ki jih je razvila v Angliji  izšla tudi njena duhovna knjiga o brezpogojni ljubezni, ki bo pomagala mnogim. »Ideja je tlela že dalj časa in srečna sem, da sem jo skozi Kmetijo materializirala.«