Skrivale do konca

Tri znane Slovenke pričakujejo naraščaj

N.S.
25. 12. 2018, 07.49
Deli članek:

Kot strela z jasnega so v istem tednu novico o ponovnem naraščaju sporočile tri znane Slovenke, ki komaj čakajo drugega otroka.

Mediaspeed.net
Igralka Maja Martina Merljak

Več kot očitno bo leto 2019 zelo zanimivo tudi zaradi številnih zvezdnic, ki pričakujejo naraščaj.

Najprej je novico o drugi nosečnosti naznanila voditeljica Pop Ina Ota Širca Roš, ki je z možem Borutom letos praznovala šesto obletnico poroke, sta pa tudi ponosna starša skoraj triletnega Prema. »Po vseh pregledih lahko končno povem, da pričakujem fantka. Seveda smo vsi veseli in že komaj čakamo poletje,« je povedala navdušena Ota, ki je priznala, da tokrat ni imela težav z nosečniško slabostjo.

Instagram
Voditeljica Ota Širca Roš pričakuje v začetku poletja že drugega sina.

NOVICO SPOROČILA PREK SPLETA

Druga, ki je sporočila novico o drugem naraščaju, je Iris Mulej, nosilka številnih lepotnih naslovov v Sloveniji in uspešna manekenka. Z zaročencem Admirjem Barčićem, s katerim imata že hčerko Isabello, se bosta naraščaja razveselila spomladi. »Oh, dojenček! Runda številka 2 ... se nadaljuje spomladi 2019!« je na družbenih omrežjih nosečnost razkrila Iris.

Osebni arhiv
Iris Mulej

V PETEM MESECU!

Kot zadnja (za zdaj!) je novico o drugem otroku sporočila gledališka in filmska igralka Maja Martina Merljak, ki ima skupaj z režiserjem Juretom Matjažičem že sina Jonatana. Simpatična Maja je zdaj razkrila, da je že v petem mesecu nosečnosti in že komaj čaka drugega otroka.