Razhod

Angelina mu je povedala, da ga Brad ni hotel posvojiti

J.P.
14. 12. 2018, 20.43
Posodobljeno: 14. 12. 2018, 20.43
Deli članek:

Njun razhod je morda bil veliko bolj »strupen«, kot pa smo lahko domnevali.

Profimedia
Brad, Angelina in njuni otroci

Us Weekly navaja vir, ki trdi, da je Angelina Jolie njunemu 15-letnemu sinu Paxu dejala, da ga Brad Pitt ni hotel posvojiti. 43-letnica naj bi mu povedala tudi, da je bil Brad jezen, ker se ga je vseeno odločila posvojiti. Omenjeni vir trdi, da zaradi tega trpi odnos med očetom in sinom, četudi je Brad zanikal, da je kdaj to rekel. 54-letnika naj bi le skrbelo, saj takrat triletni fanti ni govoril angleško, komaj leto dni prej pa sta dobila Shiloh. Paru torej ni bilo ravno lahko. Vseeno naj bi mu Angelina zabrusila, da jo Pax potrebuje bolj kot pa Shiloh. Takrat se bi skoraj razšla, navaja Us Weekly, a je Brad na koncu le ostal.

Zvezdnika sta se prejšnji mesec le sporazumela glede skrbništva nad njunimi šestimi otroki: Maddoxom (17), Paxom, Zaharo (13), Shiloh (12) in 10-letnima dvojčkoma Vivienne in Knoxom. Vseeno pa naj bi razhod načel Bradov odnos z otroki. Igralec naj bi se že sprijaznil, da odnosov z najstarejšim Maddoxom ne bo uspel popraviti.

Kot še piše Us Weekly, so imeli socialni delavci marsikaj povedati o starševskih metodah obeh zvezdnikov. Medtem ko naj bi Brad rad krivdo prelagal na druge, Angelina otrokom ni znala reči ne, le redko pa sta našla skupen jezik.