Akcija

Po Londonu Meghan in Harry osvojila še Berlin

Sonči Nered Čebašek
13. 12. 2018, 20.31
Deli članek:

Slovesno odkritje voščenih lutk vojvode in vojvodinje Susseških v berlinski hiši Madame Tussauds so pospremili s prav posebno promocijo, ki so jo prenesli celo na mestne ulice.

Piofimedia
V londonski različici akcije se je parčku pridružil tudi njun kuža.

Prazničnemu času primerno so princa Harryja in njegovo soprogo Meghan Markle v muzeju odeli v božična oblačila in ju umestili v okolje, ki naj bi spominjalo na sobano v dvorcu Sandringham, kjer bosta v resnici s kraljico preživela praznike.

In da bi k obisku privabili čim več ljudi, so že v muzeju fotografirali igralca z voščenima obrazoma Harryja in Meghan, nato pa ju kot živo reklamo poslali na berlinske ulice, kjer sta povzročila pravo evforijo, saj so si vsi želeli posneti selfije z njima.

Profimedia
Meghan je nad darili navdušena.

LONDON

Podobno promocijo je že avgusta izvedel londonski muzej Madame Tussauds. »Voščeni« Meghan, Harry in njun kuža Guy so ves dan krožili po centru Londona in šli celo na sprehod v park ter si privoščili pivo in klobase v eni od pivnic.

Zaradi izjemne podobnosti s pravima aristokratoma so ljudje prav drli na prizorišča in fotografom zelo oteževali delo. Ko so ugotovili, da ne gre za pravega Harryja in Meghan, niso bili nič manj navdušeni, dogajanje se jim je zdelo preveč zanimivo.

profimedia
Božično vzdušje je pri Susseških popolno.

BERLIN

Že uspeh londonske promocije je bil izjemen, zdaj pa je jasno, da bosta berlinska Harry in Meghan privabila še več ljudi, saj so jima dodali komično noto.

Harryja so oblekli smešen moder pulover s poskakujočimi jelenčki, Meghan pa so naredili še večji nosečniški trebušček in jo oblekli v siv pulover z zelenim božičnim škratom. Igralca na fotografijah rajata med okraski, veselo odpirata darila, se objemata in božata.

Na mestnih ulicah in na božični tržnici si nežnosti sicer nista izmenjevala, a je bilo navdušenje nad njima med domačini in turisti izjemno – pomembno jim je bilo le, da sta se z veseljem fotografirala in za ljubitelje kraljevih družin ustvarjala prijetne spomine.