PRAZNOVANJE

FOTO: Znani Slovenci v predprazničnem vrvežu

Andreja Comino
14. 12. 2018, 07.09
Deli članek:

Decembrski vrvež se počasi bliža vrhuncu, zato se druženja dogajajo na vsakem koraku, še posebej v praznično okrašeni Ljubljani, kjer lahko srečamo tudi številne znane obraze.

Osebni arhiv
Erika Fabjan in njena prijateljica obožujeta decembrska druženja.

Vsak večer se v prestolnico odpravijo trume ljudi, ki uživajo v prazničnem vzdušju. Med njimi smo ujeli tudi znane Slovenke, ki so nam zaupale svoje praznične načrte.

Osebni arhiv
Indira Ekić se je po praznično okrašeni Ljubljani potepala z mamo Sebiho in sestro Emino.

DRUŽENJE Z MAMO

Najbolj znana slovenska suhica, ki je to postala pred kamerami, Indira in njena sestra, nekdanja mis universe Emina Ekić, ne skrivata, da sta zelo navezani na svojo mamo Sebiho, ki ju je vzgojila kot samohranilka. Vse tri so precej zaposlene, zato se ne vidijo toliko, kot bi si želele, vendar pa izkoristijo vsak prosti trenutek, da se družijo, slišijo pa se tako ali tako vsak dan. Indira je bila zelo vesela, da sta mama in sestra prišli v Ljubljano, kjer so vse tri uživale v praznično okrašenem mestu.

NA »KUHANČKU« S PRIJATELJICO

Pravijo, da se blondinke najbolje zabavajo, s čimer se strinja tudi nekdanja odbojkarica Erika Fabjan. S prijateljico Ines Vidič sta se odpravili v središče mesta in se pregrešili s »kuhančkom«. Čeprav je mraz grizel v prste, sta se dodobra nasmejali in naklepetali. Seveda se nista izognili niti temam o moških – Erika je namreč slabega pol leta srečno poročena z Arsenijem.

Osebni arhiv
Manca Berlec uživa, ko v prazničnem decembru zabava ljudi.

NJENO POSLANSTVO JE ZABAVATI DRUGE

Mlade Kamničanke Mance Berlec se mnogi spomnijo iz šova Slovenija ima talent, ko jo je žirant Branko Čakarmiš poslal naprej z zlatim gumbom. Vmes je pridno delala in osvajala natečaje za kantavtorje. Te dni mladenka nima veliko časa za praznično pohajkovanje, temveč s kitaro v roki razveseljuje občinstvo.

Osebni arhiv
Oriana Girotto se je s prijateljicami Majo Založnik, Zalo Smolnikar, Evo Breznikar in Jasno Kuljaj zavzela za ekološke smrečice.

TRKA NA DUŠE LJUDI

Kaj se zgodi, ko se na Petkovškovem nabrežju v središču Ljubljane, enem najlepših predelov ob Ljubljanici, zberejo prijateljice? Nastane zimska pravljica z okraševanjem ekoloških smrečic, ki bodo kmalu po koncu decembra posajene v gozdu. Na prijetnem ženskem druženju so se zbrale Maja Založnik, Špela Močnik, Zala Smolnikar, Eva Breznikar, Oriana Girotto in Jasna Kuljaj.