Rihanna

Zvezdnica najema dvojnice za obrvi

T.P.
13. 12. 2018, 20.39
Deli članek:

Estradnice se zelo dobro zavedajo, da so – kamorkoli gredo – pod drobnogledom in da bo vsaka njihova napaka pristala na naslovnicah rumenih časopisov, zato si na različne načine prizadevajo, da se to ne bi zgodilo.

Reuters
Rihanna

Nekatere – med njimi Kim Kardashian in Rihanna – pa gredo pri tem res v skrajnost.

Resničnostna zvezdnica je pred kratkim razkrila, da ima zaposlenih nekaj dvojnic, ki namesto nje pomerjajo oblačila. Na ta način mamica treh otrok prihrani precej časa. »Ker imam že vse pomerjeno in stilirano, lahko hitro izberem, kaj bom oblekla. Pa še prepričana sem, da bo dobro videti na meni. Dvojnice mi zares zelo olajšajo življenje,« je za revijo People dejala Kim.

Rihannin oblikovalec obrvi pa je razkril, da je pevka najela dvojnice, da bi videla, katera moderna oblika obrvi bi ji najbolj pristajala. »Spoznala sva se pred Met Gala. Želela si je posvetliti obrvi. K meni je poslala dvojnice in potem smo na njih preizkušali različne videze. Vsakega smo fotografirali in Rihanni poslali fotografije, da bi izbrala najljubše,« je za ET povedal oblikovalec obrvi Damone Roberts, ki ima med svojimi strankami tudi Beyonce, Christino Aguilero, Oprah Winfrey in Kim Kardashian. Rihanna je za svojo odločitev potrebovala kar nekaj časa. Robertsu se je namreč javila šele dva dneva pred dogodkom. »Te sem izbrala. Super so! Morate pridi v New York in poskrbeti zame,« je oblikovalcu obrvi dejala zvezdnica. In to je tudi storil, saj je tovrstnih zahtev iz preteklosti že vajen. »Najbolj noro mesto, na katerem sem urejeval obrvi, je bilo na rdeči preprogi za oskarje. Mislim dobesedno na rdeči preprogi za oskarje. Veliko obrvi sem oblikoval tudi na zasebnih letalih,« je dejal Roberts.